Овај знак је најнезгоднији непријатељ и најбољи пријатељ

Агенције
Овај знак је најнезгоднији непријатељ и најбољи пријатељ

Иако ће вам лако подићи под кожу и бити најсикренији пријатељ, ако му се замјерите будите спремни на огромну освету.

У питању је – Шкорпија!


Шкорпија често оставља утисак хладних и равнодушних особа, али то је само њихов оклоп који други морају пробити како би се са њима спријатељили, пише Atma.hr.

Упркос томе, они су једни од најбољих пријатеља које човјек може да пожели. Потребан им је неко ко ће их разумијети, али и бити искрен као што су и они сами.

Невиђеном самодисциплином владају својим понашањем. Са њима никако не би требало да улазите у жестоке сукобе, зато што су најнезгоднији непријатељи.

Интелигентни су, врло храбри и осветољубиви. Дуго ће памтити увреде, а како су изузетно интуитивни, брзо ће наслутити вашу “Ахилову пету” и узвратити када сте најслабији!

Природа људи рођених у знаку Шкорпије пуна је противријечности, извор је неугасиве борбе страсти и осјећања. Иако је Шкорпија детектив који њушка по туђим “скровиштима”, сам има више тајни него било ко други.

Његова најизразитија особина је суздржаност, која особе рођене у овом знаку чини помало тајанственим. Никада не допушта да се продре у његове најинтимније и најскривеније сфере, а своје слабе тачке успјешно крије од других.

Оно што му у многим случајевима даје предност је дубока и снажна интуиција која му омогућује да разлучи истину од лажи и да раздвоји зло и добро.

Шкорпија не вапи за масом да би добила потврду. Овај издржљив ратник у сваки бој иде сам. На њега се савршено може примијенити изрека да “мале птице лете у јату, а велике саме”, а Шкорпија је и те како велика птица. Важније јој је што сам мисли о себи и својим дијелима, него што о томе мисли околина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана