Ова три хороскопска знака су тренутно на удару

Агенције
Ова три хороскопска знака су тренутно на удару

Меркур је поново у ретроградном кретању од 16. новембра, а ако сте рођени под неким од ова три знака – на вас ће ова промјена посебно утицати.

Али, прије него што још једном преврнете очима на још једно превиђање лоше комуникације, требало би да знате је новембарски ретроградни Меркур само један фактор у вези коју имамо са свијетом, наших веза са другима и самим собом. Прије свега, сви знакови треба да ово вријеме искористе за развијање и рефлектовање својих мисли, јер се живот не завршава када почне да нам буде изазовно и тешко.


У овом периоду будите особа која се неће плашити да крене на пут самоисцељивања и уживајте у стварима које волите, од хране до музике. Носите шминку за коју вам је неко рекао да вам не стоји, а вама се свиђа, гледајте у звијезде, уживајте у животу... Једноставно, забавите се!

Ован

Овог мјесеца вам је ишло прилично добро! У вашој каријери, личном животу, друштвеним круговима и романтичним авантурама, гурали сте у свом стилу. Овог ретроградног Меркура се не плашите да промовишете поводе и да радите на ономе о чему бринете. Ближи сте циљевима него што мислите. Ваша енергија је жива и брза, па преузмите предност!

Сада је вријеме да инвестирате у себе и вашу будућност – било да је то куповина стана или само одлазак на јогу или ваш омиљени тренинг. Не покушавајте превише да објашњавате и убијеђујете друге у то шта радите, само правите тихе кораке и научите како да се поштујете.

Близанци

Ово је била бурна година за вас, али се томе све више приближава крај. Сада је вријеме да направите корекције, комуницирате што је директније могуће и опростите себи и другима. Да бисте дошли до доброг, морате да се потрудите и сиђете са свог “престола” које сте себи поставили.

Такође, избјегавајте дволичне пријатеље и оне који вам не пријају, бивше партнере, али и сексуалне односе – све док Меркур не изађе из овог положаја (6. децембар). Пронађите баланс да бисте пронашли и срећу.

Стрелац

С обзиром да је ретроградни Меркур у кући Стрелца, није чудно што је овај мјесец за вас био изазован. Проблеми са путовањима, комуникацијом, културом и новим везама се можда развију, али, ово је савршено вријеме за завршавање пројеката и задатака и прављења планова који могу бити ефектни када се Меркур врати у свој положај.

Каналишите свој ентузијазам у енергију која се константно допуњује – било да је то кроз организовање простора, преузимања амбициозног пројекта или провођење слободног времена са драгим људима који чине да се осјећате добро.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана