Ова четири хороскопска знака су највећи прељубници

Агенције
Ова четири хороскопска знака су највећи прељубници

Док поједини то раде јер воле да су у центру пажње, други су склони да обнављању веза са бившим партнерима, иако су у браку, а трећи једноставно имају јак сексуални нагон.

Шкорпија

Особе рођене у овом знаку имају јак сексуални нагон што може да их доведе у ситуацију да преваре партнера, и то поготово ако њихов однос није довољно страствен.

Када Шкорпија види нешто што жели, било да је то однос с неким новим или нешто материјално, све ће да уради да то и добије. То укључује и лагање и манипулацију, уколико је потребно. С друге стране, познато је да су врло одани партнеру када се искрено заљубе и све ће да ураде да све буде како треба.

Али, јако су фокусирани на сексуални однос и он им је мерило колико је веза успјешна.

Вага

Када дође до проблема у вези, Ваге ће урадити све да врати склад и изглади ситуацију. Али, оне не воли расправе па ће то покушати избјегну по сваку цијену. Понекад су склоне томе да се праве да не знају шта се дешава, зарад мира у кући.

Иако људи рођени у овом знаку нису склони прељуби, то ће учинити како би се осјећали боље, или како би се и даље осјетили пожељнима или због тога што желе да испуне празнину насталу у лошој вези.

Склоне су и обнављању веза са бившим партнерима. Такође, у друштву ће да шаљу сигнале да су расположени за флерт, а тиме су шансе да преваре партнера итекако веће.

Лав

Већ птице на грани знају да Лавови воле да буду у центру пажње и тешко ће одољети људима који их третирају као племиће.

Њихов его и самопоуздање могу да буду атрактивни другима, што их често доводи у ситуације да су привлачни. То је разлог зашто су шансе да скрену на пут прељуба код њих веће, посебно ако онај ко им се удвара повлађује њиховом егу.

Понекад се могу да се осјете толико великим и важним да као да је њихова дужност да дијеле своју љубав и тијело с више људи.

Стрелац

Особе рођене у овом знаку имају немиран дух, врло су радознале и стално трагају за новим, узбудљивим искуствима. Врло су спонтани и често нешто ураде без размишљања о посљедицама.

Када су Стрелчеви несрећни у вези, превариће партнера с једним љубавником или чак с више њих. Њихова слободоумност и авантуристички дух другима су врло привлачни.

Они када варају, новом љубавнику углавном одмах признају да су с неким у вези и објасне зашто га варају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана