Не тражите момка у ова четири хороскопска знака

Глас Српске
Не тражите момка у ова четири хороскопска знака

Иако момка не би требало да тражите према хороскопском знаку, није лоше да знате коме звијезде баш и нису наклоњене када су у питању љубавне везе.

Наравно, и овдје постоје изузеци, али мушкарци рођени у ова четири хороскопска знака најчешће баш и нису материјал за озбиљнију везу.

Ован

Ако вам је уреду да се виђате само када њему то одговара и будете она која ће сама планирати све ваше заједничке изласке и прилагођавате се његовом распореду, онда је Ован сјајан дечко за вас.

Бик

Бикови се у вези понашају као да вам чине услугу што своје вријеме троше на вас, а обожавају да се жале на своје партнере пред другима.

Близанци

Близанци очекују да се око њих сви труде, а труд награђују минималним знацима пажње који би требало да буду буду сасвим уобичајени. Мушкарац у овом знаку вам никад први неће рећи да вас воли, а када ви то урадите, вјероватно ће вам одговорити - хвала!

Рак

Иако су Ракови на гласу као осјећајни, најчешће мисле само на своја осјећања. Очекују да их тетошете и обасипате комплиментима, а ријетко узвраћају истом мјером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана