Нађите им жицу: Ован очекује иницијативу, Бикови стриптиз...

srbijadanas.com
Нађите им жицу: Ован очекује иницијативу, Бикови стриптиз...

Уколико желите да дознате које су сексуалне фантазије вашег партнера, а нисте једна од оних дама које ће то питање тек тако превалити преко усана, најбоље је да савијет потражите у хороскопу.

Сваки знак зодијака има своје фантазије, па ћете лако сазнати шта ваш вољени мушкарац очекује од вас.


ОВНОВА тајна сексуална жеља је веома једноставна: да предузмете иницијативу. Није битно да ли ћете започети љубавну игру у неочекивано доба дана или на неком новом мјесту у кући – важно је само да га изненадите.

БИКОВИ воле да су им партнерке задовољне и да им прија то што они раде. Али потајно желе да се мало опусте и да не размишљају о томе да морају да вам се "одуже". Реците му да сједне и да се опусти, а ви му изведите стриптиз.

Код мушкарца у знаку БЛИЗАНАЦА мозак је највећи сексуални орган. Пробудите му жељу током дана, тако што ћете му слати двосмислене поруке.

РАК не жели да ви сазнате које су његове најдубље сексуалне жеље. Он воли да држи ситуацију под контролом, да "изиграва чврстину" док га ви молите за секс.

Ако сте довољно храбри да се снимате док водите љубав, имаћете ЛАВА у шаци. Уколико вам је то непријатно, бар пристаните на велико огледало на плафону или на зиду поред кревета.

Мушкарци ДЈЕВИЦЕ су прилагодљиви и воле промене. Зато, ако уведете трећу особу, макар у машти, испунићете његову тајну сексуалну жељу.

ВАГА потајно жели да испуни сваку вашу тајну жељу! Ако може да "учини нешто за вас", имаће више самопоуздања и прионуће на посао из свег срца.

Не потцењујте снажну моћ секса "помирења" са једном ШКОРПИЈОМ. Ако дође нервозан с посла или ако се посвађате, он не жели га оставите на миру, већ да све то превазиђе кроз жестоки секс.

Вођење љубави на новим егзотичним мјестима, омиљена је СТРЕЛЧЕВА сексуална фантазија, јер је он велики авантуриста. То може значити и негдје на јавном мјесту, посебно код млађих Стрелаца.

ЈАРЦУ често смета брзина којом се живи. Највише ће му пријати да узмете слободан дан, да се посветите само њему и да тај дан проведете у постељи – љубавници сакривени од остатка свијета.

Упркос својим жељама, мушкарац ВОДОЛИЈА не воли да скреће са познате стазе. Купите му књигу о свим мјестима на којима је могуће водити љубав, али је читајте заједно, уз шапат.

Кад види секси сцену на филму, мушкарац РИБА је дуго изнова врти у мислима. Обуците се као његова омиљена глумица или га цитатом подсјетите на тај филм, и његова машта почеће да ради свашта!
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана