Који трикови испод покривача узбуђују ваш хороскопски знак

Агенције
Који трикови испод покривача узбуђују ваш хороскопски знак

С Лавовима се уживите у доктор-пацијент фантазију, а ако сте у вези с Рибом, фокусирајте се, за промјену, мало за нене потребе…

Ако још не знате како да задовољите вашег партнера или партнерку у спаваћој соби, можда треба да размислите о његовом, односно њеном хороскопском знаку.

Психотерапеут Ванеса Марин тумачи како се поједини хороскопски знакови понашају у кревету и којим триковима треба да се користите да бисте пружили партнеру потпуни ужитак.

Овнови су перфекционисти који имају велика очекивања од себе, али и других. Ако вам се чини како да вам је секс превише испланиран или једноставно пресавршен, покушајте с овом вјежбом: Ви и партнер напишите на папир све што желите да радите у спаваћој соби, укључујући и оно што желите да урадите прије него што стигнете у собу или што нисте прије урадили. Сваку активност напишите на различитом папирић, баците их све на једно мјесто, извуците један и прво то урадите. Ова вјежба помоћи ће вам да изађете из рутине, али ипак радите ствари које иначе радите.

Исто као и прави бикови, особе у знаку Бика у хороскопу знају да буду јако тврдоглави. Ако желите то да промјените, нека се барем једном у кревету Бик потпуно препусти свом партнеру и нека друга особа преузме вођство у сексу и одлучи шта ћете радити и када.

Близанци у правом смислу представљају двојну природу, што може бити фрустрирајуће. Међутим, позитивна страна овог знака јесте што Близанци могу бити јако комуникативне особе, тврди Ванеса Марин. С обзиром на то да о свему воле да разговарају, прости говор може бити кључ за задовољавање овог знака. Шаљите партнеру просте поруке цио дан и тако потпалите ватру у кревету, а тако наставите да разговарате и кад се напокон видите. Реците му шта тачно желите да радите и опишите му како се осјећате до најситнијих детаља.

Иако су често тврдоглави, Ракови жуде за стабилношћу и често њима управља осјећај кривице. Знају да буду нерасположени, а идући пута када се ваш партнер буде тако осјећао, покушајте да га орасположите нечим секси. Хормони који се производе током секса и након оргазма побољшавају човјеково расположење стога сваки пут кад се рак осјећа лоше, треба му понудити сексуалну терапију.

Лавови воле ''свијетла рефлектора'', али су исто тако пуни љубави и пажње. Лавови често покушавају да запале ватру у кревету играњем разноразних улога. С Лавовима стога можете да одиграте једноставну доктор-пацијент фантазију и они ће бити и више него задовољни.

Дјевице су фокусиране и велики аналитичари, а своја осјћања често воле да држе у себи. Но и то можете да ријешите једном сексуалном игрицом: Реците партнеру да вас љуби по цијелом тијелу, а ви ћете му онда открити шта вас узбуђује, а шта баш и не. Након тога замијените улоге и сазнајте шта ваша Дјевица мисли. Ваге су опсједнуте равнотежом и праведношћу. Битније су им психичке него физичке особине, а воле да буду окружене лијепим стварима. Стога с Вагама не гасите свијетло у спаваћој соби већ га оставите упаљеним или једноставно водите љубав по дану.

Шкорпије су јако осјећајне особе, каткада се чак увреде због непотребних ситница па онда повреде особе око себе. Но, због њихове осјећајности са Шкорпијама треба водити љубави у мисионарској пози како бисте могли да остварите контакт очима и тако се још више повежете.

Стријелци су енергичне особе које су увијек у потрази за нечим новим, а ''лутање'' им је омиљен хоби. Стога с њима увијек морате да водите бригу о томе да ли сте им узбудљиви и занимљиви. Посјетите заједно продавницу са сексуалним играчкама и изаберите нешто за себе.

Јарчеви воле да имају план и с њима је сјајно провести вече. Но исто тако скривају осјећања. Стога будите стрпљиви када је у питању дељење сексуалних фантазија и покушајте заједно да откријетре нешто што ће вам обома бити забавно.

Водолије су познате по својој необичности и неконвенционалности, што може довести до пуно забаве у спаваћој соби. Будите зато авантуристи у кревету и покушајте истражити неке нове ствари. Ставите повез на очи и за почетак се тако забавите, а касније увијек можете посетити и продавницу за одрасле и набавите додатке којима ћете додатно зачинити све.

Рибе су проницљиве, емотивне особе које не замјерају грешке због чега често знају да буду незадовољене у кревету. Ако вам је партнер Риба, питајте га шта заиста жели и фокусирајте се мало на његове потребе. Ако сте ви пак Риба, ослободите се страха и реците шта желите у кревету, битћете захвални сами себи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана