Који је знак Зодијака најбољи, а који најгори у кревету?

B92
Који је знак Зодијака најбољи, а који најгори у кревету?

Док се поједини хороскопски знаци могу похвалити својим умијећем у кревету, другима тај аспект живота није јача страна.

Предсатвљамо листу најбољих и најлошијих у кревету.

Вага

Особе рођене у овом знаку једноставно воле да угађају другима, врло су сексуалне и у стању су партнерима да пруже најбољи секс који су у животу имали.

Ован

То су људи који желе да буду звијезде и бриљирају у свему, па тако и у сексу. Посједују фантастичну сексуалну кондицију и знају шта треба да раде да партнера преплави ужитак.

Бик

Сексуална кондиција, маштовитост и непредвидивост је оно што краси људе овог знака. Радо слушају шта партнер воли и жели, и труде се да то ураде веома добро.

Стрелац

Секс и здрав љубавни живот су овом знаку јако важни, као и самопоштовање и самопоуздање. Желе да се тако осјећа и њихов партнер.

Шкорпија

Људи рођени у овом знаку важе за најсексепилније у Зодијаку. Они секс схватају веома озбиљно, чак и када су у њему разиграни и забавни. Спонтани су и помало дивљи у кревету.

Лав

Лавови су један од најњежнијих знакова у кревету. Они знају важност љубави међу партнерима. Добри су у кревету и поштују жеље љубавника.

Водилија

Водолије су авантуристички настројени у кревету, храбре и одважне. Ипак, знају да постану помало немарне када су љубав и секс у питању.

Рибе

Људи рођени у овом знаку знају да буду помало неосјетљиви на туђе жеље у кревету, а не усуде се отворено да говоре ни шта би оне сами жељеле. Иако знају да буду забавне током секса, за њих може да се каже да су помало лијени љубавници.

Јарац

Сексуална кондиција није нешто чиме Јарчеви могу да се похвале. Они уживају у сексу и знају да пруже задовољство, али често је то половично и површно.

Близанци

Њима није важно да пруже партнеру задовољство, важније им је да су сами задовољени. Ријетко дају више од онога што морају. Знају да буду веома себични, па чак и непристојни током секса.

Рак

Овдје се ради о веома немарним људима када је интимност у питању. Често су привлачни и добро изгледају, али им је перформанс у кревету помало досадан.

Дјевица

Понекад се чини као да су појам секса и Дјевица два различита свијета. Знају да размишљају и фантазирају о сексу, али су слаби када треба нешто конкретно да предузму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана