Који хороскопски знакови се лако заљубљују?

Агенције
Који хороскопски знакови се лако заљубљују?

Ваге су међу хороскопским знацима који се најтеже заљубљују, док Дјевица одмах зна ко је права особа за њу.

Да ли сте знали да је заљубљивање и срећу у љубави стварно могуће повезати с добом године у којем сте рођени с вашим хороскопским знаком?

Ован

Ован је импулсиван и увијек се води за великом страсти, експлозији осјећаја. Он је један од знакова зодијака који се одмах заљубе на први поглед. Чим угледају особу, потребно им је неколико минута да схвате је ли она идеална за њих или не.

Бик

У љубави тражи сигурност и некога на дуге стазе, што му онемогућује да се заљуби на први поглед јер му је на тај начин пуно теже процијенити је ли то заиста особа за каквом жуди. Бикови воле проучавати покрете и особине особе која му може бити потенцијални партнер, што га свакако карактерише као скривеног посматрача из сијенке. Пролазне авантуре га не занимају.

Близанци

Због свог двојног карактера, близанци су најопаснији хороскопски знак што се заљубљивања тиче. Заљубљују се брзо и често, а понекад чак и у више особа истовремено, што значи да они никако нису поуздани партнери за дуге везе, већ прави авантуристи који воле истраживати.

Рак

Хороскопски знак који је највише породични знак од свих, непрестано се боји могућности да буде повређен. Из тог разлога често скрива своју заљубљиву природу и дуго му треба да отворено проговори и некоме покаже своје емоције.

Лав

Особе које су по хороскопу Лавови су импулсивне због чега се врло брзо заљубљују, али и снажне што им омогућује да контролишу своје осјећаје. Готово увијек преузимају иницијативу у љубавним односима и врло су одани и вјерни особи коју искрено заволе.

Дјевица

Иако је аналитична и пуна критика, Дјевица одмах зна ко је права особа за њу. Брзо се одлучује за љубав свог живота и готово никада не погреши у томе јер врло добро зна да изанализира и процени људске жеље и осјећања.

Вага

Ваге су један од хороскопских знакова које се најтеже заљубљују. Није им лако да одлуче ко је идеална особа за њих, ни шта тачно траже у љубави. Треба им пуно времена за одлуку и врло су тешке као партнери у љубави.

Шкорпија

Заљубљују се изненада, апсолутно неочекивано и није му јасно шта се догађа јер се заљубљеност у њему шири попут експлозије – снажно и интензивно. С друге стране, када вам једном открије своје осјећаје и пруже могућност да их заволите, немојте их повредити јер је освета главни мотив за којим се воде када се разочарају у љубави.

Стрелац

Заљубљује се врло брзо, али се истовремено брзо и охлади од те особе. Наизглед идеални партнер за њега врло брзо му може досадити, наричито ако у нечему погреши или му се не свиди неки његов потез. Воли мале знакове пажње и неограничавање личног простора и слободе.

Јарац

Знак који се заљубљује врло тешко. У љубавном односу воли да све иде полако, корак по корак.

Водолија

Воли узбудљиве авантуре и привући ће га занимљиве, интелигентне и необичне особе које га неће ни у чему ограничавати. Због таквих жеља се не може брзо заљубити јер превише проучава особе које би му могли бити потенцијални љубавни партнери. Тешко му је остати у дужој вези и поклонити своје вријеме рутини и истој особи.

Рибе

Заљубљиве су природе. Њихова личност је врло специфична, оне су нежне и романтичне. Љубав им је потребна у великим количинама и врло их је лако повриједити, стога треба бити опрезан и никако се не играти с њиховим осјећањима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана