Како варају мушкарци према хороскопу

Агенције
Како варају мушкарци према хороскопу

Једном знаку хороскопа готово ништа није свето.

Ован

Ован је ловац и као такав једноставно не може да се одупре својој природи. Чак и када је срећно ожењен он ће да флертује јер то је јаче од њега. То флертовање најчешће се завршава љубавном авантуром. Ако се лудо заљуби, могуће је да остане вјеран - бар неко вријеме.

Бик

Бикови су највјернији знак Зодијака. У стању је чак и да толерише прељубу супружника. Бик ће учинити све да његов брак успије, чак и по цијену понижења. Међутим, може да се деси да Бик одједном изгуби стрпљење...

Близанци

Близанци су дволични, тј. имају двоструку личност и веома су нестабилни у партнерским односима. У стању су да почине невјеру само како би другима показали како су заводници. Близанцима је свакодневно потребно узбуђење и због тога су у стању да преваре партнера.

Рак

Рак воли краткотрајне и бурне љубави и једноставно није присталица брака. Чак и кад уђе у брак, флерта се неће одрећи. Међутим, за превару нису способни. У браку су вјерни до гроба.

Лав

Лав одише мужевношћу. Он је чист шарм и самоувереност. У њему се боре двије личности: једна жели да остане вјерна жени коју воли, а друга да покаже да може опет да лови. Овдје често пресуди супруга: ако је она хладна, Лав ће је преварити, а ако ту постоји ватра и љубав - заувијек ће је вољети!

Дјевица

Мушкарац у знаку Девице једноставно није створен за превару. Учиниће све да остане у браку, али ако жели да се освети супрузи пристаје на превару. Међутим, његова љубавница ће знати зашто је он ушао у везу са њом. Када се мушкарац Дјевица разочара у жену, он је напушта и никад нема вољу да се помири са њом.

Вага

Мушкарци Ваге су похотни, не могу да живе без интриге, без љубавне игре, поготово ако је зачињена издајом. Вагу ломи страх да ће их супруга напустити, али и да ће их преварити. Ако мушкарац Вага наиђе на женску особу која је у стању да их заведе, неће јој одољети без обзира на све.

Шкорпија

Шкорпија ће дуго да ужива у момачком животу, да има много дјевојака. А када се ожени - то је то! Ожењени Шкорпија је пример правог породичног човјека.

Стрелац

Стрелац живи за узбуђење! Он је прави Казанова. Неће да пропусти ниједно удварање, ниједан флерт. Ово је знак у зодијаку који се највише пута жени и разводи.

Јарац

Јарац воли искрену везу без обмане и издаје. Јарац никад не помишља на издају. Али једино може да размишља о истој ако је ожењен хладном и незаинтересованом женом.

Водолија

Водолија је нестабилан партнер. У стању је да због мало флерта са стране напусти дом и породицу. Нико није ни свијестан тога колико је несталан овај знак. Само изузетно оригинална и невјероватна жена може да задржи Водолију поред себе.

Риба

Рибе су велике марионете. Заводљива и опасна жена може лако да их намами у кревет. Једноставно, Рибе ће због љубави и тренутне жеље да преваре супругу без размишљања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана