Како хороскопски знаци уништавају своју везу

Агенције
Како хороскопски знаци уништавају своју везу

Свако има неке негативне особине, али зависи од контроле и ситуације, или одабира партнера, у којој ће их мјери изнети на видело.

 Откријте како који знак саботира своју љубавну везу или брак у неким својим лошим фазама, несигурностима или напросто у незадовољству.

Ован

Овнови ће за свог партнера урадити све на свијету, а проблем настаје кад почне да очекују исту ствар заузврат. Нажалост, најчешће је не добијају, због чега Овнови осјећају да их особа с којом су у вези не цијени.

Бик

Бикови обожавају рутину јер се у њој осјећају сигурно, али нажалост у везама то другој особи често постаје досадно.

Близанци

На њих је тешко рачунати јер се стално предомишљају, а кад се посвађају с партнером, Близанци често око себе изграде зид и постају недоступни за разговор.

Рак

Заљубљени у љубав, Ракови често буду преинтензивни у везама па знају да преплаше другу особу.

Лав

Препоносни да би тражили помоћ кад ствари запну, Лавови често уништавају сопствене везе јер ће радије тврдоглаво одустати од свега него прихватити помоћ и радити на проблему.

Дјевица

Дјевице воле да раде ствари на тачно одређени начин, а свако одступање од њихових правила их поприлично фрустрира па често постају неподношљиви партнери.

Вага

Ваге воле да је све у равнотежи, а због тога често имају проблема с доношењем конкретних одлука. Свађе због неодлучности су за Ваге често почетак краја везе.

Шкорпија

Шкорпије се веома тешко заљубљују, због чега често униште везу и прије него што је и заиста започела. Једном кад се заљубе, то је сасвим друга прича, али до тад око себе граде зидове и не пуштају никог унутра.

Стрелац

За Стрелчеве је проблем њихова потреба за ловом, па ће тако упркос чињеници да су у квалитетној вези, Стрелчеви веома често покушати да улове нешто што још немају.

Јарац

Јарчеви ће се у потпуности посветити особи коју воле, али то нажалост неће моћи да ураде са свим осталим људима у близини. Због свог затвореног карактера, Јарчеви често дјелује хладно и незаинтересовано у друштву породице или пријатеља особе с којом су у вези.

Водолија

Водолије само треба пустити на миру и дати им прилику да ту и тамо буду сами. Нажалост, потреба за самоћом другима често изгледа као незаинтересованост, због чега Водолије у везама имају проблема.

Рибе

Један од најчешћих узрока развода је новац, а Рибе су јако лоше с новцем. Не знају да располажу са њим, због чега често имају несугласице у везама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана