Хороскопски знаци који најчешће бирају погрешне партнере

B92
Хороскопски знаци који најчешће бирају погрешне партнере

Људи се често заљубе у погрешну особу, али је понекад тешко видјети да ли је неко склонији погрешним изборима од других.

Међутим, астрологија има одговор на то. Слиједећи хороскопски знаци ће завршити са сломљеним срцем чешће од других.

Откривамо вам у наставку који знаци Зодијака најчешће бирају погрешне партнере.

Ован

Храбри и самосвијесни Овнови су увјерени да могу побједити свакога и вјерују да се може постићи све што пожеле. Не плаше се површности, себичности и кукавичлука партнера, јер немају те квалитете и не схватају их озбиљно. Они мисле да су то само краткотрајне слабости и да ће њихов партнер постати нова и боља особа. Због тога сами контролишу емоционални однос и боре се за њега, али када се напокон разочарају, одлазе и настављају потрагу.

Бик

Бикови су увијек чврсто на земљи и њихове главе нису у облацима, а њихово срце је на правом мјесту. Они су вјерни људи који воле, па им је потребно партнерство и дијељење њежности и емоција. Тешко се носе са усамљеношћу, па упорно траже партнера. Пошто су самопоуздани и тврдоглави, навикли су да добијају оно што желе, па чак и ако не воле особу која их привлачи, не одустају. Наравно, на крају ће бити разочарани.

Рак

Најосјетљивији знак, Рак, је најјаче повезан са људима. Он остаје у токсичном односу много дуже од осталих знакова, јер не може поднијети раскид. Он вјерује да је све могуће док постоји љубав и не примећује да су осјећања само са њихове стране. Рак не схвата да је у вези углавном сам.

Шкорпија

Када им се неко свиђа, Шкорпије не знају за препреке. Они су спремни на све и не схватају да њихова упорност често тјера другу особу да се повуче. Шкорпије се руководе својом опсесијом и стално осјећају да су заљубљени у погрешну особу.

Стрелац

Стрелчеви увијек чезну за нечим новим и ништа их не може зауставити када нешто наумије. Они су спремни да оду до краја света. Због тога се често заљубљују у људе које не могу имати јер живе на другој страни свијета, заузети су или постоје разлике између њих. Када се пробуде из овог сна, одмах прелазе на другу особу коју желе да освоје.

Рибе

Рибе су мирне, креативне, љубазне, емотивне и желе да живе у свом свијету, далеко од бруталне стварности. Тешко је наћи партнере који имају довољно осјећања за њих и често се заљубе у оне који их ни не примјећују. Најчешће је разлог то што мисле да би са том особом могли имати живот у бољој стварности. Често је то погрешна особа са којом немају ништа заједничко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана