Хороскоп открива све мушке мане: Ко воли да вређа, а ко пребацује кривицу?

Глас Српске
Хороскоп открива све мушке мане: Ко воли да вређа, а ко пребацује кривицу?

Мушкарци понекад праве веома чудне кораке, а како бисмо их што боље разумијели, помоћи ће нам хороскоп.

Ован

 


Припадници овог знака врло су експлозивни због сулуде љубоморе.

Са Овном вас у љубави очекује доста проблема. Они воле да траже разлог за свађу и тамо гдје га нема, најчешће својом посесивношћу и импулсивним сценама пред другима. Прави су мајстори у пасивној агресији, па ако им нешто није по вољи, очекујте да ће вам безброј пута и на најгори могући начин то натрљати на нос.

Бик

Овај знак мучи партнерку игнорисањем. Као и код Овна, Бикове у љубави најчешће омета љубомора. Партнера могу да муче и глумећи како је све у реду. На крају сваке расправе, свађа ће се завршити ако признате Бику да је у праву, јер је он увијек најпаметнији.

Близанци

Близанци никада нису задовољни. Превртљиви припадници овог знака у односу су највише усредсређени на себе, а с друге стране очекују да се стално трудите око њих. Намјерно ће провоцирати љубомору, јер воле кад неко игра око њих. Тешке ријечи и увреде им нису стране.

Рак

Ракови се врло лако увреде, а тешко праштају. Најгора ствар код Ракова је што се могу увриједити на готово све што им кажете. Опсједнути су мишљењем околине, а у љутњи постају безосећајни и осветнички настројени и спремни су заувијек да замрзе онога ко их је јако повредио.

Лав

Лавови ће увијек пронаћи оправдање за себе. Припадници овог знака нањушиће слабости свог партнера и сваки пут кад се осјете угрожено, пребациваће кривицу како би они сами испали бољи.

Постају ужасно напорни ако им се не поклања онолико пажње колико сматрају да заслужују.

Дјевица

Очекивањима Дјевице немогуће је удовољити. Увијек су спремне на критику, а најгори су према љубавним партнерима. Како су и у љубави перфекционисти, све мора бити онако како су они замислили, а ако није, биће лошег расположења. Склоне су провјеравању партнерке, а често су посесивни.

Вага

Ваге увијек све знају боље од вас. С њима човјек тешко може знати на чему је, јер због ситнице могу да промјене став и расположење. Имају скуп правила како се њихова изабраница мора понашати, па чак и облачити. Сматрају да партнерка треба да их слуша у свему, па зато заузимају став паметњаковића и савјетника.

Шкорпија

Припадници овог знака нису постојани у љубави. Они су склони флерту и аферама. Склони су манипулацији и лажима како би дошли до свог циља. Уколико им станете на жуљ, напашће ваше самопоуздање. Ако их осрамотите пред друштвом, тешко ће вам то опростити.

Стрелац

Стрелац је увијек сам себи на првом мијесту. Иако ће се заклети на вјечну љубав и преданост, припадници овог знака стално ће гледати шта њима одговара и како ће ситуацију окренути у своју корист. Ако погрешите, очекујте да ће вам паметовати, али ни случајно не покушавајте исто у обрнутој ситуацији, јер ће Стрелац то доживјети као најдубљу емоционалну увреду.

Јарац

Овај знак излудеће партнерку својим очекивањима. Попут Дјевице, Јарчеви имају велика очекивања од партнерке, а то ће јој у сваком тренутку давати до знања. Могу да мисле једно, а говоре нешто сасвим друго, а понашати се тако да вам ништа није јасно. У стању су јако добро да сакрију осјећања и инсистирају на томе да проблем никада није у њима.

Водолија

Водолија не зна шта значи бити предан партнер. Припадници овог знака толико се поносе својом индивидуалношћу да се уз њих нико не осјећа у потпуности вољеним. Обожавају да се инате, али и да глуматају како би дошли до свог циља. Ако су повређени, то никада неће признати, али вратиће вам двоструко.

Рибе

Рибе своје страхове скривају оптужбама. Свијесне су своје несебичности у љубави, због чега је присутан страх да им нећете узвратити истом мером. Константно тестирају партнеркину љубав, а љубоморни су и без правог разлога. Ипак, то ће ретко признати, а врло уверљиво ће вам наметнути осјећај кривице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана