Главни разлози због којих хороскопски знаци прекидају везу

Глас Српске
Главни разлози због којих хороскопски знаци прекидају везу

Шта то поједине хороскопске знакове може да натера на размишљања о прекиду везе или, пак, на чврсту одлуку о крају љубави?

У наставку сазнајте шта баш никада не опраштају.

Ован - посесивност

Не можете да поднесете посесивност партнера јер сте изразито независни и желите да имате свој живот изван вашег односа. Такође, желите да имате свој простор и своју слободу па нећете толерисати некога ко вас гуши, чак и ако вас гуши љубављу.

Бик - непоштовање

Превише сте поносни и имате изузетно високе стандарде. свако ко вас не поштује, биће избачен из вашег живота. Без обзира на то колико волите ту особу, никада нећете гледати на њу на исти начин, ако вам икад, чак и у шали, покаже непоштовање.

Близанци - резервисаност

Не можете да будете са неким ко није друштвен јер ви жудите за активним друштвеним животом. Имате пуно пријатеља и познаника, па вам је потребан партнер који је у стању да се носи с овом врстом друштвеног притиска. Неко ко је мрзовољан или повучен неће да одговара вашој друштвености.

Рак - затвореност

Ви сте емотивни и интуитивни, желите да будете у могућности да разговарате с партнером и помогнете му ако пролази кроз тешка времена и не желите да скрива своје тајне од вас. Неко ко вам се не отвара неће бити у могућности да вам да снажну емоционалну везу коју желите.

Лав - стидљивост

Ви сте увијек у центру пажње и, иако не можете бити с неким ко вам краде ту пажњу, не можете ни да будете са неким ко барем то неће да покуша. Ви сте самоуверени и желите партнера који ће вам на неки начин представљати изазов. Ако сте с неким ко је стидљив и резервисан, осјећаћете као да нема узбуђења у вези. Вама је потребна особа која има смијелости.

Дјевица - неамбициозност

Вама су битни каријера и успјех. Желите партнера који је на истој таласној дужини, који схвата ваше циљеве и снове, али такође има и своје снове. Ако сте с особом која је пасивна или неамбициозна, увијек ћете да осјећате као да нешто велико недостаје у вашој вези.

Вага - негативност

Ви сте позитивна особа и увијек мислите како ће сутра бити бољи дан. Зато ви не можете да поднесете негативног или драматичног партнера. Волите да будете окружени добрим вибрацијама и добром енергијом и веза с особом која вам црпи енергију за вас не долази у обзир.

Шкорпија - лагање

Можете да прихватите све партнерове мане осим лагања. Лагање за вас значи крај везе и то је вјероватно најбржи начин да вас изгуби – чак и када је то само бела лаж. Ви цените искреност и транспарентност и никада нећете опростити свом партнеру лаж.

Стрелац - лијеност

Не можете да будете са лијеном особом, ви сте увијек у покрету и у потрази за слиједећом екстремном авантуром. Ако ваш партнер не држи корак с вама, вјероватно ћете и даље да радите све те ствари без њега. Дакле, ви треба да пронађете некога ко је енергичан како бисте употпунили свој брзи начин живота.

Јарац - неодговорност

Не можете бити с неким ко не зна да буде одговоран или са неким ко не зна шта жели. Ви знате шта желите и увијек то добијете, па желите некога ко може да се брине за вас јер ви увијек водите бригу о свима осталима. Зато никада нећете да трпите неодговорног партнера јер ћете увијек да осећате као да сте ви она особа која се брине за вас обоје.

Водолија - практичност

Како можете да говорите о својим ексцентричним идејама и сновима када имате реалног партнера? Ви сте неконвенционални, бунтовни и не можете да будете са неким прагматичним или са неким ко не подстиче вашу креативну црту. Треба вам неко ко може да сања са вама и да подржи ваше најлуђе снове, чак и када их не разумије.

Рибе - неосјетљивост

Врло сте осјетљиви, чак и када покушате да прикажете то другачије. Безобзирност или небрига за ваша осећања је довољно добар разлог да одете. Не можете да будете са неким ко је себичан, треба вам неко ко има велико срце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана