Erotski horoskop: Bikovi vole strastvene poljupce u predjelu vrata, a Rakovi...

Agencije
Erotski horoskop: Bikovi vole strastvene poljupce u predjelu vrata, a Rakovi...

Prema zodijaku, žene rođene u znaku Djevice su ozbiljne, nenametljive, odmjerene, kako u životu tako i u seksu.

Prije seksa predlažu zajedničko tuširanje ili kupku...

Ovan

Žene ovog znaka su strastvene, uživaju u vrelim zagrljajima i prepuštaju se bez predrasuda. Vole da dominiraju i vode erotsku igru. Od muškaraca žele da bude izdržljiv i da prati njen tempo. U zanosu grebe i grize. Ako muškarac nije spreman za vatren seks, brzo će izgubiti interes. U mladosti traži izazove sve dok ne pronađe onog pravog.

Muškarci ovog znaka su neumorni u krevetu. Nemaju vremena za dugu predigru. Privlači ih sve što je šokantno i zabranjeno. Ako ga želite osvojiti, oslobodite se predrasuda. Zadržaćete ga ako uvijek pokazujete novo umijeće u seksu.

Erogene zone: Provucite im prste kroz kosu i gricnite ih za uvo, poroći će ih slatka jeza.

Idealan partner: Lav, Strelac, Vodolija

Bik

Žene ovog znaka su senzualne i pritajeno erotične. Vole dugu predigru, a posebno su osjetljive na poljupce na vratu. S godinama postaje svijesna svoje seksualnosti, slobodnija i strastvenija. Ima naglašeno čulo ukusa, uživa u poljupcima ali i oralnom seksu. U zrelim godinama vješto vodi erotsku igru.

Muškarci ovog znaka osvajaju postepeno, ali ne odustaju od žene koja ga privlači. Osjetljivi su i shvataju erotske potrebe i osjećaje partnerke. Vole klasične poze, ali neće odbiti ponudu za egzotičnu varijantu. Osvajajte ga polako. Pružiće vam sigurnost i uživanje.

Erogene zone: Strastveni poljupci u vrat i ispod ušiju probudiće u njima vulkan strasti.

Idealan partner: Škorpija, Jarac, Ribe

Blizanci

Žene ovog znaka su zavodljive i šarmantne. Slobodnog su duha, ne vole da ih partner ograničava. Žele da izlaze i sklapaju prijateljstva. Uživaju u spektru erotskih igrica, lascivnih šaputanja do provokativnog ponašanja i izazivanja. Uvijek su iznova drugačije, spremne na različita eksperimentisanja radi zadovoljstva.

Muškarci su duhoviti i zanimljivi. Ne odgovaraju partnerki koja očekuje ozbiljnu vezu. Pored njega budućnost je neizvesna, ali je sadašnjost zabavna. Voli da vodi ljubav pred ogledalom, s upaljenim svijetlima.

Erogene zone: Ljubljenje unutrašnjeg dijela ruke, od šake do pazuha, budi požudu.

Idealan partner: Lav, Vaga, Vodolija

Rak

Ženama ovog znaka treba vrijeme da bi se uvjerile u iskrenost partnera i prepustile erotici. Osvajaju ih komplimenti, a opuštaju duga predigra i ljubljenje grudi. Kad stekne životno iskustvo i samopouzdanje, postaje sve seksualnija. Uživa u nježnim milovanjima i uzvraća partneru. Obožava poljupce. Odbijaju je grubi i nametljivi muškarci koji žele seks za jednu noć.

Muškarci ovog znaka su promjenljivog raspoloženja, sentimentalni i željni dokazivanja ljubavi. Kako je nesiguran, imponuje mu kad ima osjećaj da je iskusniji od partnerke. Uživa u otkrivanju misterija seksa partnerki. Voli dugu predigru.

Erogene zone: Milovanje grudi i bradavica jagodicama prstiju

Idealan partner: Bik, Djevica, Ribe

Lav

Žene tog znaka su dominantne i dostojanstvene. Očekuju da im se muškarac udvara, divi, da ih obožava i obasipa pažnjom. Kad se probude strasti, vatrena je i burno reaguje. Uživa u poljupcima u predelu bedara. Obožava voditi ljubav pred ogledalom, da se pritom partner divi njenom tijelu i seksualnom umijeću. Voli dominantan položaj.

Muškarci su samouvjereni, velikodušni, vatreni, ali ranjivi. Lako ih je osvojiti laskanjem. Očekuju da njihova izabranica bude uvijek raspoložena za seks. Predigra je kratka, ali je izdržljiv. Uzbuđuje ga kad je žena u seksu potčinjena i kada vrišti.

Erogene zone: Opustiće se ako mu vrhovima prstiju i noktiju lagano prođete duž leđa

Idealan partner: Vaga, Strelac, Vodolija

Djevica

Žene su ozbiljne, nenametljive, odmjerene, kako u životu tako i u seksu. Odbijaju ih nasrtljivi muškarci. Najprije analiziraju i tek kad partner pridobije njihovo povjerenje spremne su za erotski kontakt. Prije seksa predlažu zajedničko tuširanje ili kupku. Opuštene su ako su zadovoljene njene potrebe za čistoćom.

Muškarci su promišljeni, nežni i obzirni. Nisu romantični tipovi, a udvaraju se jednostavno i proučavaju ponašanje žena prije nego što im priđu. Pitaju žene šta žele i udovoljavaju im.

Erogene zone: Od poljubaca u predjelu struka će drhtati.

Idealan partner: Bik, Škorpija, Jarac

Vaga

Žena rođena u ovom znaku je otmena i prefinjeno zavodljiva. S godinama postaje sve ženstvenija i sve više uživa u činu seksa. Odbijaju je neuredni i agresivni muškarci. Želi dotjeranog i otmenog partnera. Od seksa pravi predstavu. Pojaviće se u izazovnom donjem vešu, čekajući reakciju muškarca. Zavodi laganim skidanjem. Odbiće muškarca koji je nasrtljiv.

Muškarac Vaga je šarmantan, zavodljiv i voli da osvaja. Privlače ga otmjene i prefinjene žene. Uživa u dugoj predigri i ne želi da se požuruje. Želi zadovoljiti partnerku i spreman je voditi ljubav cijelu noć dok je ne dovede do vrhunca. Voli otmjen ambijent.

Erogene zone: Uzbudiće ih kružni pokreti i dodir prstima po zadnjici.

Idealan partner: Blizanci, Strijelac, Vodolija

Škorpija

Žene Škorpije su seksepilne i pršte od erotskog naboja. Muškarce privlače hodom, osmijehom i pogledom. Energična je, slijedi instinkt tijela i srca. Najseksepilnija je žena Zodijaka. Želi snažnog i izdržljivog muškarca. Djeluje rezervisano, ali u spavaćoj sobi nema predrasuda i ograničenja. U mladosti brzo postaje svjesna svoje seksualnosti. Istražuje granice zadovoljstva.

Muškarac rođen u ovom znaku je strastven, nepredvidiv i muževan. Ljubomoran je i perverzan. Teško kontroliše seksualnu energiju, a potrebna mu je izdržljiva žena spremna za iznenađenja i izazove. U zanosu grize i štipa.

Erogene zone: Najosjetljiviji deo su genitalije, a reaguje i na lagan dodir.

Idealan partner: Bik, Jarac, Ribe

Strelac

Žene rođene u ovom znaku su otvorene, iskrene, druželjubive i imaju izraženi smisao za humor. Otvoreno razgovaraju o seksu i rado se upuštaju u uzbudljive erotske avanture. U mladosti eksperimentišu, a u zrelosti cijene kvalitetne odnose u kojima osim seksa s partnerom neguju i prijateljstvo. Uživaju u seksu na otvorenom, pod vedrim nebom. Potrebni su joj sloboda i kontakt s prirodom. Vole strastveno milovanje, poljupce u bokove i bedra, ali i u kosu.

Muškarac je vedar i strijepi od zbližavanja. Prvenstveno cijeni svoju slobodu. Igra osvajanja i predigra uzbuđuju ga više od samog čina seksa. Obožava erotske igrice, posebno obostranu masažu tijelo o tijelo.

Erogene zone: Poljupci po unutrašnjoj strani butina bude plimu strasti.

Idealan partner: Ovan, Lav, Vodolija

Jarac

Žena rođena u znaku Jarca je suzdržana i na prvi pogled hladna i distancirana. Ispod ledene površine krije se vulkan strasti koji se razbuktava s godinama. Punu seksualnu zrelost dostiže u srednjim godinama. Tada je samouvjerena i nema strah od odbijanja. Muškarca koji pronikne u njenu seksualnu prirodu očekuje pregršt zadovoljstva. Voli dugo vođenje ljubavi i potreban joj je izdržljiv muškarac. Nije za dugu predigru, već za vatreni kontakt.

Muškarci su ozbiljni, uspješni, vjerni i pružaju sigurnost. Privlače ga inteligentne žene od kojih očekuje više od seksa. Želi pouzdanost i podršku. Posjeduje veliku seksualnu energiju. Izdržljiv je, a trudiće se dok ne zadovolji partnerku.

Erogene zone: Masaža donjeg dijela leđa budi potisnutu erotsku vatru

Idealan partner: Bik, Djevica, Škorpija

Vodolija

Žena Vodolija je druželjubiva, otvorena, inteligentna i kreativna. Traži idealnog partnera i vezu, a u mladosti istražuje. U srednjim godinama je svjesnija svojih kvaliteta i seksu se prepušta s užitkom. Maštovita je i originalna, a eksperimentiše u traženju zadovoljstva. Smatra da je mozak muškarca glavni erotski organ. Sklona je šaputanjima na jastuku koja izluđuju partnera. Za nju nema tabu tema.

Muškarac je pasivan i očekuje da partnerka preuzme inicijativu. Žena ga najprije zanima kao osoba, a kasnije i erotski. Strpljivo osvaja i voli dugu predigru. Kad je uzbuđen, strasti izbacuje na maštovit način. Privlače ga egzotični erotski eksperimenti i iskustva.

Erogene zone: Osjetljivi su im listovi. Dodirujte ih jezikom, a oni će gubiti kontrolu.

Idealan partner: Ovan, Blizanci, Vaga

Ribe

Žene rođene u znaku Ribe su ženstvene, senzualne, intuitivne i romantične. Na koketan način ističu ženske čari i privlače muškarce. Sanja o večnoj ljubavi zbog koje se u mladosti lako razočara. Tek kad stekne iskustvo, može prepoznati onog pravog. U krevetu je podložna sugestijama. Lako prihvata predloge partnera za nove poze i neobična iskustva. Trudi se da udovolji partneru i smatra da u ljubavi ništa nije zabranjeno.

Muškarac je emotivan, nestabilan i strastven. Privlače ga promjene, zavođenje, a istovremeno teži emotivnoj stabilnosti. Sanjar je koji čita poeziju i poziva u šetnju pod mjesečinom. Kad se zaljubi postaje pokoran. Uzbuđuje ga fantazija o dominantnoj ženi gospodarici.

Erogene zone: Stopala Riba su osjetljiva. Mazite ih i ljubite, raspalićete im maštu.

Idealan partner: Rak, Škorpija, Jarac

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana