Брутално искрен хороскоп: Чиме знакови Зодијака одбијају људе од себе

B92
Брутално искрен хороскоп: Чиме знакови Зодијака одбијају људе од себе

Неки знакови су претерано самозадовољни. Другима је, пак, језик бржи од памети, па не пазе коме и шта говоре.

Као што постоје особине и поступци који дјелују магнетски привлачно у туђим очима, тако постоје и карактеристике и дјела која изазивају супротан ефекат. А, шта каже астрологија на ову тему? Чиме хороскопски знакови одбијају људе од себе?

Ево чиме одбијате људе око себе – према хороскопском знаку:

Ован

Говорите ствари прије него што добро размислите о њима. Посљедица таквог понашања је гомила повређених људи у вашој околини. Иако то не радите намјерно, ваша искреност је ипак често веома брутална.

Бик

Чврсто се држите свог мишљења и не одустајете од њега ни по коју цијену. Чак и када вам докажу да нисте у праву, вама не пада на памет да попустите са тврдокорним ставом.

Близанци

Истини за вољу, волите да оговарате и препричавате трачеве који су вам испричани у четири ока. Због тога људи лако губе повјерење у вас, јер мисле да ћете исто то урадити и са њиховим тајнама.

Рак

Важите за особу коју човјек лако може да повреди и увреди. Људи око вас имају осјећај да је довољна само једна погрешна ријеч да се касније суоче са бурном реакцијом са ваше стране.

Лав

Вама је важно да сте стално у центру пажње. И често дјелујете превише напорно на туђе очи и уши. Незадовољни сте када вас док говорите не слушају сви у просторији, што другима врло брзо почне да иде на живце.

Дјевица

Ситничарите и до те мјере размишљате о непотребним детаљима, да често пропуштате далеко важније ствари. На њих уопште не обраћате пажњу – а требало би.

Вага

Из неког разлога на људе остављате утисак да глумите, односно да нисте ни приближно такви као што себе представљате пред свијетом. А, са лажним особама дружење је заиста тешко.

Шкорпија

Баш сте велико злопамтило. Када вам се човјек једном замјери, не желите да га оставите на миру. Док се већина других знакова смирује, ви извлачите старе проблеме кад год вам одговара да их поново извадите на сто.

Стријелац

Знате да на свијету постоје и други људи, али вам се некако чини да су они мање важни од вас. Не занима вас шта они имају да кажу јер вјерујете да ви увијек имате на уму нешто боље.

Јарац

Често имате песимистички поглед на свијет и проблем за свако ријешење. Временом ово почиње да страшно смета људима који вас окружују.

Водолија

Намјерно пркосите другима, само да виде колико сте ви заиста посебна особа. Чак и када се са неким слажете, ви имате навику да заузмете супротан став, желећи да ваше мишљење остави јачи утисак.

Рибе

Са бујном маштом и склоношћу ка фантазији, ви у реалности нисте нимало добар саговорник. Умијете да одлутате у мислима усред реченице, па тада постаје очигледно да уопште не слушате разговор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана