Владимир Врањеш један од јунака побједе Татабање над Веспремом

Синиша Котараш
Владимир Врањеш један од јунака побједе Татабање над Веспремом

Татабања - Требало је да прође пуних 29 година па да рукометаши Татабање поново савладају неприкосновени Веспрем, тим који годинама влада мађарским рукометом.

Препуне трибине носиле су своје љубимце који су, након 13:13 у првом полувремену, успјели да дођу до побједе од 26:24, а посљедњи звук сирене био је знак да може  почети невиђено славље.

Један од најзаслужнијих за тријумф био је и некадашњи првотимац бањалучког Борца Владимир Врањеш, који је великом ривалу постигао четири поготка.

- Шта да вам кажем, још увијек сам под утиском ове утакмице и оног што сам доживио. Колико овај тријумф значи овим људима најбоље говори податак да је пола навијача на трибинама плакало од среће - истакао је Врањеш за "Глас Српске".

Татабању са клупе предводи некада одлични крилни играч Владан Матић, а играју још три рукометаша са ових простора, Јаков Вранковић, Милош Вујовић и Милош Божовић.

- Нас четворица, да нас тако назовем, "Балканаца" постигли смо укупно 20 од 26 голова цијеле екипе. Ја сам се четири пута уписао у листу стријелаца и заиста сам задовољан. Уосталом, цијела екипа је играла добро и побједа је једноставно морала да дође - каже Врањеш.

Иако се очекивало да ће велика побједа повећати апетите челника Татабање, то се ипак није догодило.

- Ми и даље чврсто стојимо са обје ноге на земљи. За нас је најважније да на крају будемо трећи како бисмо се пласирали у ЕХФ куп. Али, ако би нам се указала прилика и за нешто више, свакако да бисмо је знали искористити - тврди Врањеш.

Поклон за малу Нику

Недавно је Владимир Врањеш добио принову, због чега каже да је сада најсрећнији човјек на свијету.

- Добио сам кћерку, а мала принцеза је добила име Ника. Јако сам срећан због тога и свака моја добра партија и побједа је посвећена искључиво њој - са поносом је нагласио корпулентни Бањалучанин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана