Познати кардиолог тврди: Касиљас је завршио каријеру, не може се играти са стентом

klix.ba
Познати кардиолог тврди: Касиљас је завршио каријеру, не може се играти са стентом

Познати шпански кардиолог и бивши кошаркаш Реал Мадрида Хуан Антонио Корбалан открива да Икер Касиљас нема шансе да настави своју каријеру, што је потпуно супротно од оног што тврди агет овог голмана Порта.

Агент овог шпанског голмана Карло Кутропиа каже да не види ниједан разлог због којег Касиљас не би наставио каријеру након што се опорави.

“Већ је онакав каквог га познајемо. Шали се, срећан је, он је борац и зашто не би играо поново. Ово је важније од Свјетског првенства и највећа побједа његовог живота. Икер је имао животну прекретницу”, рекао је његов агент Карло Кутропиа.

Ипак, информације које долазе из Шпаније говоре потпуно другачије. Шпански кардиолог Хуан Антонио Корбалан у разговору за шпанску националну телевизију (ТВЕ) рекао је да Касиљас  нема никакве шансе да настави каријеру.

“Икер неће бити у могућности да се бави професионалним спортом јер је доживио инфаркт миокарда. Фудбал се не може играти са уграђеним стентом, моћи ће водити нормалан живот, али за њега је каријера завршена”, рекао је доктор.

Његово тренутно стање је стабилно, а током јучерашњег и данашњег дана добио је велики број порука подршке из читавог свијета.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана