Potvrđena smrt argentinskog fudbalera Emilijana Sale

Srna
Potvrđena smrt argentinskog fudbalera Emilijana Sale

London - Britanska policija potvrdila je da je tijelo argentinskog fudbalera Emilijana Sale izvučeno iz olupine aviona u Lamanšu, navodi se u saopštenju policije.

“Lice čije je tijelo danas prevezeno u luku u okrugu Portland zvanično je identigikovano kao fudbaler Emilijano Sala”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su porodice argentinskog fudbalera i pilota Dejvida Ibotsona, koji je takođe poginuo u nesrečći, obaviještene i da će nastaviti da dobijaju podršku specijalno obučenih porodičnih oficira za vezu.

Fudbalski klub “Kardif siti”, sa kojim je Sala potpisao profesionalni ugovor, izjavio je saučešće porodici Emilijana Sale, uz poruku da će on i pilot Ibotson zauvijek ostati u mislima ljudi iz velškog kluba.

Iz policije je saopšteno da se istraga o okolnostima smrti fudbalera nastavlja.

Britanski istražitelji juče su saopštili da je u noći između srijede i četvrtka jedno tijelo izvučeno je iz olupine aviona u Lamanšu.

Sala je putovao iz francuskog grada Nanta u svoj novi klub iz Velsa “Kardif siti”, sa kojim je potpisao ugovor vrijedan 15 miliona funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana