Novak napravio spektakl u Indijan Velsu uz teniske legende

B92
Novak napravio spektakl u Indijan Velsu uz teniske legende

Novak Đoković, najbolji srpski sportista svih vremena, još jednom je pokazao svoj karakter prilikom egzibicionog meča u Indijan Velsu.

Đoković je u Indijan Velsu ispao u trećem kolu singla i u polufinalu dubla, ali to ga nije sprečilo da se odlično zabavi pretposlednjeg dana turnira.

Poslije povlačenja Rafaela Nadala iz poufinalnog meča singla protiv Rodžera Federera zbog povrede koljena, umjesto njega je na egzibicioni meč “upao” Đoković. Srpski teniser je izašao na teren i igrao sa legendama – u paru sa idolom iz djetinjstva Pitom Samprasom suprotstavio se Džonu Mekinrou i direktoru turnira Tomiju Hasu.

Kao što je i očekivano kada pomenemo Novakovo ime uz neku egzibiciju, viđena je totalna “ludnica” i fantastična zabava na terenima kalifornijske pustinje.

Has i Mekinro su pobjedili Đokovića i Samprasa sa 4:3, ali pravi pobjednik je bila publika na tribinama.

Ova egzibicija, inače, nije treblao da se dogodi, već je improzivovana poslije nedostatka sadržaja zbog Nadalovog povlačenja.

“Poslije Rafinog povlačenja htjeli smo da uradimo nešto zabavno za navijače. Krenuli smo da zovemo ljude, a Novak je bio voljan da dođe. Pit je gledoa meč Raonića i Tima, a Džon je bio u gradu zbog sponzorskih obaveza. Oni su samo rekli 'Kako možemo da pomognemo?'. To je pokazalo koliko su veliki ljudi”, rekao je Has putem saopštenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana