Новак направио спектакл у Индијан Велсу уз тениске легенде

Новак направио спектакл у Индијан Велсу уз тениске легенде 17.03.2019 12:29 | B92

Новак Ђоковић, најбољи српски спортиста свих времена, још једном је показао свој карактер приликом егзибиционог меча у Индијан Велсу.

Ђоковић је у Индијан Велсу испао у трећем колу сингла и у полуфиналу дубла, али то га није спречило да се одлично забави претпоследњег дана турнира.

Послије повлачења Рафаела Надала из поуфиналног меча сингла против Роџера Федерера због повреде кољена, умјесто њега је на егзибициони меч “упао” Ђоковић. Српски тенисер је изашао на терен и играо са легендама – у пару са идолом из дјетињства Питом Сампрасом супротставио се Џону Мекинроу и директору турнира Томију Хасу.

Као што је и очекивано када поменемо Новаково име уз неку егзибицију, виђена је тотална “лудница” и фантастична забава на теренима калифорнијске пустиње.

Хас и Мекинро су побједили Ђоковића и Сампраса са 4:3, али прави побједник је била публика на трибинама.

Ова егзибиција, иначе, није треблао да се догоди, већ је импрозивована послије недостатка садржаја због Надаловог повлачења.

“Послије Рафиног повлачења хтјели смо да урадимо нешто забавно за навијаче. Кренули смо да зовемо људе, а Новак је био вољан да дође. Пит је гледоа меч Раонића и Тима, а Џон је био у граду због спонзорских обавеза. Они су само рекли 'Како можемо да помогнемо?'. То је показало колико су велики људи”, рекао је Хас путем саопштења.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица