Црна субота за фудбал Енглеској: Преминуо навијач, играч сломио ногу, пао хеликоптер

Агенције
Црна субота за фудбал Енглеској: Преминуо навијач, играч сломио ногу, пао хеликоптер

Невјероватан црни низ догодио се јуче у Енглеској.

У само пет сати преминуо је навијач на утакмици Брајтона, бивши селектор енглеске фудбалске репрезентације Глен Ходл срушио се у студију за вријеме емисије, играч Лестер Даниел Амартеy сломио је ногу на утакмици против Вест Хема, а послије завршетка споменутог двобоја, срушио се хеликоптер покрај стадиона у којем је био власник Лестера.

Старијем навијачу прволигаша Брајттона позлило је на утакмици, а касније је и преминуо.

"Брајтон у великој тузи јавља да је господин који је на утакмицу дошао са сином преминуо у болници. Клуб је у овим тешким тренуцима уз породицу и пријатеље преминулог навијача", објавили су из клуба.

У телевизијској емисији БТ Спорта срушио се бивши енглески селектор, 61-годишњи Глен Ходл. Након што му је позлило, одвезен је у болницу, а емисија је прекинута.

Потом је играч Лестера, 23-годишњи Даниел Амартеy, сломио ногу на утакмици против Вест Хема, но ту није био крај страшним сценама.

Хеликоптер који долази по власника Лестера након сваке утакмице, срушио се покрај стадиона и запалио, а у њему је био тајландски милијардер Вичај Шриваданапраб , власник клуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана