У Горњем Црњелову сањају Премијер лигу

Синиша Котараш
У Горњем Црњелову сањају Премијер лигу

Бијељина - Дебитант у Првој лиги Републике Српске, Слога из Горњег Црњелова, најпријатније је изненађење првог дијела сезоне.

Изабраници Драгана Мићића освојили су, након 16 одиграних кола, друго мјесто са 28 бодова, само три мање од водећег Борца. Ипак, овај резултат тима из околине Бијељине је изненађење само за оне који слабије познају ситуацију у овом клубу. У Слоги су такмичење у елити Српске схватили најозбиљније, а тако су и приступили припремама, па је за њих овај резултат у потпуности очекиван.

- Задовољни смо јесењим учинком и сматрамо да је ово одличан успех, поготово ако се зна да смо ми новајлије у лиги. Ушли смо у првенство са доста измењеним саставом у односу на претходну сезону и целу ову јесен борили смо се са Борцем за прво место. Генерално, мислим да смо играли добар фудбал и да смо заслужено ту где јесмо - каже тренер екипе Драган Мићић.

Према његовим ријечима, ово није крајњи домет Слоге, јер је жеља свих у клубу да се на прољеће настави трка за прво мјесто и пласман у Премијер лигу.

- Након детаљне анализе, урадићемо и додатну селекцију и у зимском прелазном року довести циљана појачања. Знамо на којим местима смо дефицитарни и шта нам је приоритет. У свакој линији ће нам требати по један добар играч и настојаћемо да то буду проверени и квалитетни фудбалери, играчи који ће бити превага на терену и појачања у правом смислу те речи. Такође, неким досадашњим фудбалерима ћемо се захвалити на сарадњи - појаснио је Мићић.

Што се тиче циљева за прољећни дио првенства, они су, према Мићићевим ријечима, одавно познати.

- Циљ остаје исти, борба са Борцем за прво место и нећемо одустати док год буде постојала и најмања шанса да завршимо као први. С њима на пролеће играмо три меча, два су на нашем терену, а један у Бањалуци и то ће, по свему судећи, одлучити шампиона. Такође, у Купу БиХ смо се пласирали у четвртфинале и желимо да покушамо догурати што је могуће даље - закључио је Мићић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана