Радник и Крупа хоће да наставе серију

Синиша Котараш
Радник и Крупа хоће да наставе серију

Бијељина - Један од најзанимљивијих мечева трећег кола Премијер лиге БиХ одиграће у суботу у Бијељини фудбалери Радника и Крупе.

Оба ривала су у прва два кола имала идентичан учинак, по четири освојена бода, а у дерби улазе са готово идентичним жељама, да остану непоражени и, по могућности, да на свој конто додају још три бода.

- Наши међусобни сусрети су увијек били квалитетни и веома често су гледаоци могли да виде доста голова. Очекујем и сада једну добру утакмицу, па нека побиједи ко буде бољи. Потрудићемо се да то будемо ми па да на тај начин наставимо низ без пораза у мечевима са Крупом - каже стратег Радника Младен Жижовић.

Бијељинци тврде да су задовољни стартом ове сезоне, али да не намјеравају да ту и стану.

- Ништа нисмо направили ако сада станемо јер бисмо у том случају просули све оно добро што смо до сада урадили. Покушаћемо да остваримо побједу, али нећемо да срљамо. Ипак, сигуран сам да ћемо меч отворити офанзивно. Са друге стране, морамо да чувамо и своју мрежу јер Крупа има сјајну игру из прекида и још бољу контру - нагласио је Жижовић.

Њихов ривал, Крупа, у прва два кола била је домаћин Челику (3:1) и Широком Бријегу (2:2), па им је меч са Радником прво гостовање.

- Прво гостовање, и то код веома тешког противника, екипе која је на свом терену увијек фаворит. Истина, Радник је у доброј мјери промијенио тим, али упркос томе, игра добро, што је показао побједом над Сарајевом те освајањем бода у Тузли. Очигледно је да су у доброј форми, али нису противник са којим не можемо да играмо. Сигуран сам да и ми имамо своје шансе и вјерујем да можемо доћи до гола који би нам омогућио да остваримо повољан резултат - истакао је Крунић.

Оно што је интересантно то је да су тренери два ривала некада били саиграчи у бањалучком Борцу и да један према другом гаје велико поштовање, што гарантује добру, али и крајње фер и коректну игру на терену.

Остали парови

У трећем колу Премијер лиге БиХ састају се: субота: Радник - Крупа (17 часова), Младост - Тузла сити (17.30), недјеља: ГОШК - Звијезда 09 (17.30), Слобода - Сарајево (19), Широки Б. - Челик (20.30), Жељезничар - Зрињски (21 час).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана