Радник без кључа за браву Зеничана

Синиша Котараш
Радник без кључа за браву Зеничана

Бијељина - Фудбалери Радника пропустили су да реализују велики број шанси у мечу са Челиком (0:0), па су изабраници Младена Жижовића, умјесто да дијеле треће мјесто са Широким Бријегом и Жељезничаром, остали на шестој позицији.

Истина, Бијељинци су и даље у конкуренцији за пласман у Европу, али би им два изгубљена бода у сусрету са Зеничанима увелико поправила шансе. Радник је у потпуности надиграо Челик, створио огроман број прилика, од којих је неке било теже промашити него погодити, а најбољу је имао капитен Велибор Ђурић у 22. минуту када је пропустио да реализује једанаестерац.

- Баш штета јер смо доминирали, имали игру и шансе, али нисмо успјели да све то и материјализујемо. Изгубили смо два бода, али не треба заборавити да се фудбал игра због голова, што је нама био велики проблем у овом мечу - рекао је тренер Радника Младен Жижовић, чији тим овог прољећа не зна за пораз, јер је у шест мечева освојио 12 бодова.

Звијезда 09 поражена је на гостовању код Слободе (1:2), иако је током већег дијела утакмице имала предност. Голом Федора Предраговића Звијезда 09 је дошла до вођства, али је домаћин у финишу дошао до резултатског преокрета.

- Дошли смо у Тузлу да играмо фудбал, да се надигравамо и да покушамо остварити позитиван резултат. У првом полувремену је све ишло онако како смо жељели, имали смо контролу игре и вођство. Међутим, у наставку је Слобода заиграла заиста феноменално, сабили су нас на нашу половину и, на крају, у финишу дошли до побједе. Покушали смо да се одбранимо, нисмо у томе успјели, па нам је остало да се окренемо наредним изазовима - истакао је тренер Звијезде 09 Миленко Бошњаковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана