На Градском стадиону представљен Алмедин Зиљкић

Д. П.
На Градском стадиону представљен Алмедин Зиљкић

Бањалука - Бивши играч Тузла ситија Алмедин Зиљкић, који је са бањалучким Борцем потписао једноипогодишњи уговор, је срећан што је дошао у клуб са великом традицијом и нада се да ће чета са Градског стадиона заједно с њим успјети да испуни све зацртане циљеве.

- Имао сам неколико опција, чак и да одем у иностранство. Међутим, обећао сам људима из Бањалуке да, уколико се оне не реализују, долазим у Борац и да ме само мој нови клуб занима. Познајем добро Дарка Војводића и било гдје да он оде и да ме позове, отишао бих за њим - истакао је 22-годишњи Зиљкић који је каријеру почео у Новом Пазару, а још је играо у млађим категоријама Војводине, потом у Доњем Срему, хрватској Горици и Слободи из Тузле.

Овај играч из Србије разоткрио је честе дилеме у вези са његовим презименом.

- Сва моја породица носи презиме Зилкић, али сам у матичну књигу рођених уписан као Зиљкић и то никада није промијењено - додао је овај Новопазарац.

Спортски директор “црвено-плавих” Марко Максимовић задовољан је доласком младог офанзивног фудбалера.

- Зиљкић је дао ријеч да ће доћи и одржао је. Мислим да је направио добар потез за себе и за своју каријеру. Он ће бити велико појачање за наш клуб и превага на терену, посебно у офанзиви - нагласио је Максимовић.

Спортски сектор Бањалучана ових дана изузетно је активан.

- И даље чекамо да наш бивши капитен Немања Јаничић добије чисте папире из албанског Љуфертарија и да постане наш члан. Наставили смо разговоре са Милошем Жеравицом о потписивању новог уговора и вјерујем да ће се и то повољно ријешити. Наш млади играч Стефан Триван требало би да буде позајмљен, а на њему је да одлучи у који клуб жели да иде. Углавном, екипа би требало да буде комплетирана до поласка у Анталију 28. јануара - додао је Максимовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана