Марио Блажевић тренер у ЦСМ Букурешту: Надао сам се Борцу, али тек у финалу

Д. Р.
Марио Блажевић тренер у ЦСМ Букурешту: Надао сам се Борцу, али тек у финалу

Бањалука - Телефон Марија Блажевића јуче се усијао од позива из Бањалуке. Судбина је спојила његов бивши и садашњи клуб у четвртфиналу, па су сви жељели да чују његов коментар.

Признаје да је прижељкивао мало другачији расплет, али и овако има разлога за задовољство.

- Био бих много срећнији да смо се састали у финалу, али шта је ту је. Драго ми је што ћу поново доћи у “Борик” и осјетити ту јединствену атмосферу... Имаћу шта да пренесем играчима јер знам шта их очекује - рекао је Блажевић за “Глас Српске”.

Некадашњи голман Борца већ пету годину је члан ЦСМ Букурешта, а од ове сезоне у другачијој је улози јер је по завршетку играчке каријере одмах започео тренерску, па је задужен за рад са голманима у штабу Паула Переире, који је уједно и селектор Португалије. ЦСМ у саставу има десет легионара, а издвајају се репрезентативци Бразила Александро Позер и Енрике Тешеира, Чех Јакуб Крупа, голман из Туниса Маруен Магаиз, те репрезентативац БиХ Фарук Вражалић.

- Гледајући састав, сигурно смо фаворити, али и ми имамо својих проблема. Неколико играча је повријеђено, многи су нам се касно прикључили послије Свјетског првенства, па су резултати у другом дијелу првенства мало лошији. Ипак, ствари полако долазе на своје мјесто - рапортира Блажевић.

Са многим актуелним играчима Борца је играо, а посебно је похвалио Бојана Љубишића, са којим је некад дијелио минутажу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана