“Крупа” савладала “Љубић” 1:0

Срна
“Крупа” савладала “Љубић” 1:0

Прњавор - Фудбалери “Крупе” из Крупе на Врбасу побиједили су у Прњавору у првој утакмици полуфинала фудбалског Купа Републике Српске домаћу екипу “Љубића” са 1:0.

Стријелац је био Михаел Модић у 28. минуту сусрета.

Тренер Фудбалског клуба “Крупа” Слободан Старчевић је након утакмице изјавио за Срну да су оба клуба одиграла веома занимљиву утакмицу, иако није било пуно голова, као и да је екипа домаћина показала да је квалитетан ривал.

“Мислим да су гледаоци били задовољни квалитетом утакмице. Није било голова у оној мјери коју смо сви прижељкивали, али на крају можемо бити презадовољни са остварених 0:1. Покушали смо да са једним комбинованим саставом играча остваримо што бољи резултат за узвратни сусрет на нашем терену”, рекао је Старчевић.

Тренер “Љубића” Никола Зељковић рекао је да је утакмица протекла у фер и коректној борби.

“Ми ћемо у реванш утакмици у Крупи тражити своју шансу за даљи пролазак, покушаћемо да се домогнемо финала”, рекао је Зељковић.

Он је захвалио навијачима који су дошли да прате овај меч.

“Фудбал се полако враћа у Прњавор. Мислим да је ово прави пут којим треба да идемо и вратимо жЉубићж у Прву лигу Републике Српске”, сматра он.

Утакмицу која је одиграна на стадиону “Синиша Пеулић” у Прњавору пред око 400 гледалаца судио је Зоран Сокнић из Источног Сарајева. Реванш сусрет биће одигран 15. маја у Крупи на Врбасу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана