Koljić neće ostati u Krupi

Siniša Kotaraš
Koljić neće ostati u Krupi

Zlatibor - Prema riječima direktora Krupe Mihajla Bučinskog, sjajni napadač Elvir Koljić je i dalje zvanično igrač premijerligaša iz kanjona Vrbasa i predvodiće napad ovog tima u premijernom meču nove sezone 21. jula, kada u Krupu na Vrbasu stiže zenički Čelik.

Međutim, ističe i da će Koljić teško u Krupi dočekati 1. septembar i kraj prelaznog roka jer se za njega ponovo interesuje nekoliko klubova iz Evrope.

- Koljić se uspješno oporavio od teže povrede zadobijene u Poljskoj. Da je već sada u odličnoj formi, najbolje pokazuje podatak da je u posljednje dvije pripremne utakmice postigao tri pogotka i imao jednu asistenciju. Naravno da je to privuklo pažnju menadžera, ali oni moraju da znaju da je Koljić još zvanično igrač Krupe - naglasio je Bučinski.

Ipak, prema njegovim riječima, na adresu Krupe nije stigla još nijedna konkretna ponuda.

- Dobro je što Koljić ponovo skreće pažnju na sebe, postoji određeni interes klubova iz više evropskih zemalja, ali još ništa konkretno. S druge strane, ponovo se tu pita i klub i sigurno je da bez zajedničkog dogovora neće biti transfera. Do tada, on je igrač Krupe i sigurno je da će predvoditi naš napad u meču prvog kola Premijer lige koji 21. jula igramo na svom terenu protiv Čelika - zaključio je Bučinski.

Fudbaleri Krupe nalaze se u Srbiji, gdje se na Zlatiboru pripremaju za nastupajuću sezonu. Novi šef stručnog štaba Branislav Krunić uigrava tim koji bi, kako se očekuje, nastavio sa uspješnim partijama u najjačem rangu, gdje je Krupa u posljednje dvije sezone konstantno boravila u vrhu.

Odigrane su do sada i dvije kontrolne utakmice i ostvarene dvije pobjede. U prvoj je Krupa savladala ekipu sastavljenu od profesionalnih fudbalera iz Crne Gore koji su trenutno bez angažmana i slavila rezultatom 3:2. Dva gola postigao je upravo Koljić, a jedan Slobodan Milanović. U drugom meču Krupa je bila bolja od ekipe Mačve iz Šapca, člana Superlige Srbije, protiv koje je ostvarena pobjeda od 1:0, uz pogodak Elvira Koljića. Rezervisti Krupe juče su izgubili od makedonske Belasice rezultatom 1:4, a naredna provjera je zakazana za srijedu kada će rival biti Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Šminkanje stadiona

Dok se prvotimci Krupe pripremaju na Zlatiboru, privode se kraju radovi na sređivanju stadiona u Krupi na Vrbasu.

- Sredili smo mreže iza golova, riješili neke sitnije probleme i sada završavamo, da ga tako nazovemo, remont kućica za snimatelje kako bismo im omogućili što bolje uslove za rad. Sve u svemu, stadion će spremno dočekati početak prvenstva - kategoričan je Bučinski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana