Фудбалери Звијезде 09 остали без два бода у судијској надокнади

Дарко Пашагић
Фудбалери Звијезде 09 остали без два бода у судијској надокнади

Бијељина - Иако су током цијелог сусрета одлично парирали великом ривалу и имали предност од 1:0 фудбалери Звијезде 09 су у 21. колу Премијер лиге остали без два бода, јер је Широки Бријег у трећем минуту судијске надокнаде преко Дражена Багарића постигао изједначујући погодак.

Од самог почетка сусрета домаћи су стрпљиво играли и вребали шансу из контранапада, а то им се исплатило у 66. минуту када је одбрани Херцеговаца побјегао Федор Предраговић и савладао Мартина Зломислића. Иако су помало несрећно остали без два бода кормилар премијерлигаша из етно-села Станишићи Дарко Несторовић задовољан је игром своје екипе.

- Било је ово сигурно 90 најбољих минута Звијезде 09 у овој сезони, али једноставно нисмо успјели да задржимо концентрацију што су искусни играчи Широког Бријега знали да искористе. Немам шта да замјерим својим фудбалерима. Изгледали смо добро на терену, заслужили смо три бода и сматрам да смо надиграли тим који је објективно један од најквалитетнијих у лиги - нагласио је Несторовић.

Тако су његови изабраници у прва два прољећна кола освојили два бода.

- Наравно да бих волио да смо били успјешнији. Али када се зна да смо у Крупи имали дуго играча мање, да је наш голман Филип Ерић одбранио пенал, а да смо онда играли против великог фаворита онда морамо бити задовољан. Сигурно да бих био срећнији да смо умјесто два уписали шест бодова, али не смијем бити незадовољан - наставио је Несторовић.

У наредном колу Звијезда 09 у градском дербију гостује Раднику.

- Очекујем неизвјестан сусрет у којем је наш ривал фаворит, али не због тога што има бољу екипу, већ због дужег стажа у елити. Вјерујем да ће бити добра утакмица, јер објективно ни једнима ни другима не одговара реми, а нико ни не помишља на пораз. Међутим, нема никаквог страха, јер ако будемо играли као против Широког Бријега онда сам сигуран да можемо до повољног резултата - додао је Несторовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана