ФК Звијездa 09: Ђуричићу умјесто клупе функција координатора

С. К. - Д. П.
ФК Звијездa 09: Ђуричићу умјесто клупе функција координатора

Бијељина - Предсједник Звијезда 09 Борис Станишић потврдио је да Милан Ђуричић неће бити шеф стручног штаба новог премијерлигаша из етно-села Станишићи.

Према његовим ријечима, насљедник Миодрага Пантелића на клупи овог клуба биће познат у року од неколико дана, баш као што ће ускоро бити објелодањена имена играча који напуштају Звијезду 09, односно долазе као појачања у овај клуб.

- Чуо сам да се спомиње неко неслагање између нас двојице, али то није тачно. Ђуричић је већ дуго у клубу и ту ће и остати. Истина, не као шеф стручног штаба, већ као координатор комплетног фудбалског погона. Тренутно још не знамо ко ће наслиједити Миодрага Пантелића, али ће и то питање бити ријешено ускоро, а један од оних који ће одлучивати о томе биће управо Ђуричић - нагласио је Борис Станишић.

Први човјек Звијезде 09 појаснио је и шта се тренутно ради у етно-селу Станишићи.

- Играчи су, након побједе у Дервенти, добили заслужени одмор, док за нас из управе и администрације нема паузе. Слиједе нам преговори са играчима који су завршили првенство и сигурно је да ће нас неки од њих напустити. Са друге стране, очекујемо да нас појачају фудбалери који су довољно искусни и квалитетни да могу поднијети терет играња у највишем рангу такмичења - додао је Станишић.

Да се у Звијезди 09 добро и квалитетно ради, најбољи доказ је млади Сергеј Дојчиновић, рођен 2000. године, који је дрес новог премијерлигаша замијенио оним загребачког Динама. Фудбалери Звијезде 09 такмичење у Првој лиги РС завршили су у Дервенти, гдје су, у мечу посљедњег, 32. кола, савладали домаћи Текстилац Корт са убједљивих 5:1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана