Бошњаковић почео операцију опстанка Дрине

Драго Гајић
Бошњаковић почео операцију опстанка Дрине

Зворник - Нови тренер Дрине Миленко Бошњаковић, који је на овој функцији замијенио Момчила Станића, обавио је прозивку играча, а на првом окупљању Зворничана било је присутно 25 фудбалера.

У односу на јесен недостајао је Владимир Молеровић, који је напустио клуб, а свој недолазак нису оправдали Александар Илић, Иван Нинић и Милан Крстић. Играчима се обратио предсједник клуба Миодраг Јевтић, који им је пожелио да се добро припреме пред изазове који их очекују.

- Знате да нам предстоји грчевита борба за опстанак. Управа клуба је учинила напоре и све доспјеле плате играчима су исплаћене. Пред вама је велика одговорност да сачувате прволигашки статус и тиме и углед клуба - рекао је Јевтић.

Бошњаковић је извео фудбалере на први кондициони тренинг на стадиону, а у зависности од времена и да би био сачуван главни терен за прволигашке утакмице, тренираће на игралишту Јардана.

- Одрадићемо 31 тренинг, а биће и осам слободних дана. Планирао сам пет пријатељских утакмица. Прва је већ 30. јануара у етно-селу Станишићи против Звијезде 09. Генералка је против Лознице седам дана прије почетка првенства. За остале три утакмице тражићемо адекватне противнике. Када сам долазио, речено ми је да опстанак једини циљ. То од старта морамо сви имати на уму јер ће свака утакмица бити практично квалификациона - рекао је Бошњаковић.

Највеће појачање биће Никола Васиљевић, који је играо за Дрину прошле сезоне, а био је пола године играч тузланске Слободе.

- Очекујем да се сви добро припремимо и да остваримо циљ, а он је опстанак Дрине у Првој лиги. Познајем новог тренера јер сам са њим сарађивао у Слободи и мислим да је управа направила добар потез што га је ангажовала - нагласио је Васиљевић, коме ће први помоћник, а уједно и тренер голмана, бити Шефик Имамовић.

Новајлије

Поред Николе Васиљевића, на првом тренингу били су и Жељко Срећковић, који је прије доласка у Зворник играо у Словачкој, те Драго Миливојевић (Црвена звезда, Нови Сад), Данијел Печенкин (Графичар, Београд) и Синиша Бајић (Сопот).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана