Борац домаћин Партизану у петак од 17.30 часова: Улазнице за Партизан од шест до 13 марака

Дарко Пашагић
Борац домаћин Партизану у петак од 17.30 часова: Улазнице за Партизан од шест до 13 марака

Бањалука - Продаја улазница за пријатељску утакмицу Борца и Партизана, која ће бити играна у петак од 17.30 часова на Градском стадиону, почела је јуче.

Карте могу да се купе сваког дана од 11 до 15 часова на Тргу Крајине, те у кафе-бару "Гаријева пивница", а на дан утакмице и на Градском стадиону од 12 часова. Цијене улазница су шест марака (исток), десет (сјевер) и 13 марака (запад). Првобитно је било планирано да утакмица почне у 20.15 часова, али су челници Партизана затражили да се меч помјери за 17.30, што им је удовољено.

- "Црно-бијели" у Бањалуку стижу у четвртак послије подне и биће смјештени у хотелу "Босна". Очекујемо препун стадион, поготово присталица Партизана, којих у највећем граду Српске и околини има велики број. Добар дио улазница купиће предузећа која ће тако помоћи клубу у финансирању  - нагласио је директор "црвено-плавих" Роберт Зрилић.

Борац ове године прославља 90 година од оснивања и утакмица ће бити дио обиљежавања те прославе, а осим гостовања Партизана управа је најавила долазак још неколико атрактивних противника чија имена држи у тајности. Меч са београдским клубом договорен је почетком септембра прошле године, приликом реализације лијевог бека Александра Субића међу "црно-бијеле", који су тада Бањалучанима платили 70.000 евра плус 15 одсто од идућег трансфера, као и гостовање у граду на Врбасу. Утакмица је првобитно планирана за октобар прошле године, али је помјерена, јер термин није одговарао Београђанима, који су тада играли у групној фази Лиге Европе.

Посљедње гостовање

Посљедњи пут Партизан је био гост Бањалуке 29. маја 2001. године, када је славио са 4:0 головима Вукића, Недовића и Зорића, док је један погодак био аутогол домаћина. Тада се на трибинама Градског стадиона окупило приближно 12.000 навијача, а меч је игран поводом обиљежавања 75 година "црвено-плавог" тима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана