Борац без лиценце за Премијер лигу

nezeavisne.com
Борац без лиценце за Премијер лигу

Фудбалски клуб Борац није добио лиценцу за такмичење у БХТ Премијер лиги БиХ за наредну сезону одлучила је данас Другостепена комисија за лиценцирање Н/ФС БиХ.

Борац је без лиценце остао прије свега због дуговања према Школи фудбала "Џаја" од 595.000 КМ, док бивши играчи бањалучког клуба потражују око 150.000 КМ.

"Борац наредне сезоне неће играти у БХ телеком Премијер лиги БиХ иако смо резултатом на терену то заслужили. Остали смо без лиценце. Нажалост људи из Школе фудбала Џаја нису имали слуха и разумијевања и то нас је коштало. То су гробари бањалучког спорта. Позивају се на гаранције, на којекакве ствари, а у суштини циљ им је био да униште Борац. Међутим, Борац ће из свега овога на овај или онај начин изаћи јачи. Да ли ћемо се фузионисати са неким и наставити у Првој лиги Републике Српске од наредне сезоне или ћемо кренути од најнижег ранга, одлучићемо у наредним данима хладне главе", рекао је Вицо Зељковић, потпредсједник ФК Борац.

"Све смо успјели договорити са играчима. Једино је је спорно везано за Школу фудбала Џаја. Са играчима смо све договорили, али су из Џаје били искључиви", додао је Зељковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана