Српска одбојкашица протјерана из Русије

novosti.rs
Српска одбојкашица протјерана из Русије

Трофејна одбојкашица Слађана Ерић (35) протјерана је из Русије, јер јој њен клуб Протон-Саратов није обновио њену визу на вријеме.

То пише руски лист “Комсомолскаја правда”, а преносе београдске новости.рс.

Некадашња репрезентативка Србије је децембра прошле године потписала уговор са саратовским клубом до краја сезоне. Искусна блокерка ангажована је како би клубу помогла у борби за опстанак.

Руски лист истиче да је Ерићева непријатности доживјела због “непрофесионалног понашања њеног клуба”, као и да је посљедњи меч одиграла 20. јануара.

“Клуб није средио документа ове спортисткиње на време, како се то чини када је ријеч о странцима. И при лету у Чељабинск преко Москве, Слађану су задржали приликом провере докумената на аеродрому 'Шерементјево'... Резултат свега да је послије три дана рјешењем суда депортована из Русије, као особу која је прекршила миграционе прописе”, наводи руски лист.

Лист пише да је Ерићева недоступна за коментар, док из клуба нису хтјели да говоре о случају тврдећи да ће Слађана да се врати у клуб.

И “Новости” су покушале да ступе у контакт са некадашњом играчицом Црвене звезде, Визуре и бројних европских клубова, али није одговарала на позиве и поруке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана