Косановић замјена за Дегенека и Савића

Глас Српске
Косановић замјена за Дегенека и Савића

Београд - Замјену на упражњеном мјесту штопера управа Црвене звезде могла би да потражи у белгијском Стандарду у виду Милоша Косановића.

“Црвено-бијели” се суочавају са великим проблемима пошто је за Милоша Дегенека озбиљно заинтересован Ал Хилал, па би могао да напусти клуб ове зиме, а за њим би могао да оде и Вујадин Савић, кога жели Трабзон. Руководство клуба из Љутице Богдана биће приморано да посегне за рјешењима за упражњено мјесто на позицији штопера, а све чешће се спомиње бивши млади репрезентативац Србије који није у првом плану код тренера Мишела Прудома. Прошлу сезону провео је на позајмици у турском Гоцетепеу, па је јасно да ће, уколико стигне добра понуда, Стандард размотрити опцију да прода овог дефанзивца. Трећи штопер Рашид Сумаила већ је виђен да одлази, па “црвено-бијели” тренутно могу да рачунају на Срђана Бабића и новопристиглог Немању Милуновића те по потреби Филипа Стојковића, који је по вокацији десни бек.

Још један фудбалер могао би каријеру наставити на “Маракани”, а ријеч је о младом играчу Партизана Мартину Новаковићу. Након што је недавно пренесено да ће крилни нападач Црвене звезде Радивој Босић каријеру наставити у Партизану, требало би да се деси нови “пребјег” између “вјечитих” ривала. Новаковић би ускоро требало да потпише трогодишњи уговор са Звездом, након чега ће бити прослијеђен у омладински погон. Послије поменутог Милуновића, који је стигао из БАТЕ Борисова, и Милоша Вулића из Напретка у клуб је стигао и 197 центиметара високи Дејан Видић. У првом дијелу сезоне наступао је за члана Прве лиге Србије Златибор и на 16 утакмица постигао десет голова. Двојица фудбалера већ су напустила клуб. Ненад Крстичић отишао је у грчки АЕК, а Немања Милић у БАТЕ Борисов.

Вукановић

Фудбалер Напретка Алекса Вукановић открио је да би могао да настави каријеру у Црвеној звезди. Он је јесенас постигао 12 голова у Суперлиги Србије.

- Никад се не зна. Иако постоје понуде из иностранства, можда се придружим Милану Павкову на “Маракани”. Не оптерећујем се. Играм фудбал зато што га волим. О трансферу брине Марко Мишковић. Он заиста сјајно држи Напредак и без њега клуб не би био ово што јесте - рекао је Вукановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана