ПРЕДСТАВЉАМО: Демир Пецо, кандидат ФС РС: Први међу једнакима

Глас Српске
ПРЕДСТАВЉАМО: Демир Пецо, кандидат ФС РС: Први међу једнакима

Бијељина - Првотимац Радника из Бијељине Демир Пецо приједлог је Фудбалског савеза Републике Српске за традиционалну акцију “Гласа Српске” Избор десет најбољих спортиста РС.

Иза овог 22-годишњака је најбоља сезона у каријери, јер је са бијељинским клубом остварио историјски успјех - пласман на пето мјесто у Премијер лиги те освојио рекордну, шесту титулу побједника Купа Републике Српске. Његове добре игре нису могле проћи незапажене, па је добио и позив за наступ у младој репрезентацији БиХ гдје је имао неколико веома запажених наступа.

- Сигурно је да ми пуно значи што сам испред ФС РС предложен за Избор десет најбољих спортиста. Много је фудбалера у Српској и бити први међу њима заиста је велика част, али и обавеза да наставим са добрим играма - нагласио је Демир Пецо.

Говорећи о својим играма у протеклој години, Пецо каже да је задовољан, али да увијек може боље.

- Најзадовољнији сам због чињенице да су ме повреде заобишле. А што се тиче игара, увијек може боље, поготово кад су голови у питању јер мислим да сам у том сегменту ове године морао да будем бољи. Ипак, најважније ми је да Радник буде поново онај стари. Имамо шансу да одбранимо трофеј у Купу РС, а у првенству ће нам требати једна серија добрих резултата како би се вратили у горњи дио табеле - додао је Пецо. 

Иностранство

Млади фудбалер Радника не крије које су му амбиције у наредној години.

- Као сваки млади играч желим да се испробам у некој јачој лиги. Ипак, тренутно сам у Раднику и размишљам само о њему. Истина, било је неких позива, али ништа конкретно. Уговор ме веже до јуна наредне године и није ми проблем да се стрпим и сачекам бољу прилику. Уколико би се појавило нешто за ову зиму, у договору са клубом бих видио да ли је то најбоља опција за обје стране - појаснио је Пецо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана