Banu Trifunoviću prošao tiket, novac namijenio Gerontološkom centru

Banu Trifunoviću prošao tiket, novac namijenio Gerontološkom centru 23.05.2018 12:34 | PR

Listić poznatog glumca vrijedio 1.631,50 KM koje su usmjerene u ustanovu za njegu starijih u Banjoj Luci

Glumac Branislav Trifunović pokazao se kao uspješan prognozer rezultata sportskih mečeva i u okviru društveno odgovorne akcije kompanije Mozzart „Humanitarni tiket u podne“ zaradio čak 1.631,50 KM. Popularni glumac odlučio je da osvojeni novac usmjeri ka Gerontološkom centaru BANJA LUKA.

Iz ove ustanove, koja je jedna od najstarijih u regionu kada je riječ o brizi o osobama starije životne dobi, ističu da im je kompanija Mozzart ukazala veliku čast time što je za primaoca donacije izabrala upravo Gerontološki centar BANJA LUKA.

Osim kompaniji Mozzart, zahvalni smo i glumcu, gospodinu Banu Trifunoviću. Ovim gestom su pokazali da postoje kompanije i pojedinci koji misle o starim i nemoćnim osobama. Pored toga što nam je novac zaista važan, ova donacija za nas ima u veliku simboličnu vrijednost, jer neko misli o nama, rekao je Vinko Jolić, direktor Gerontološkog centra Banja Luka. On je dodao da je u poznim godinama, kada ljudi često ostaju sami, bespomoćni i bolesni, pomoć i podrška za njih od presudne važnosti.

Gerontološki centar s tradicijom dužom od 70 godina već decenijama pokazuje samo primjere dobre prakse u radu sa starijim osobama, što potvrđuju razna priznanja i saradnja sa sličnim organizacijama u regionu, ali i u svijetu. Osim toga, ustanova je i edukativni centar za praktičnu obuku budućih negovatelja...

Mozzartov humanitarni karavan, koji kroz Srbiju uspješno putuje skoro dvije godine, krajem 2017. godine stigao je i do nas. Naime, kompanija MOZZART svakog dana obezbjeđuje ulog od 50 konvertibilnih maraka za sastavljanje humanitarnih tiketa, a eventualni dobitak se usmjerava ka organizacijama i ustanovama u Republici Srpskoj.

Ponosni smo što je akcija „Humanitarni tiket u podne“ nedavno ugostila i svog jubilarnog, 700. poznatog kladioca. Trudimo se da kao regionalni lider u svojoj oblasti budemo predvodnici i kada je u pitanju briga o čitavoj društvenoj zajednici. Zbog toga su plemeniti listići kompanije Mozzart krajem prošle godine prevazišli granice Srbije i stigli i u Republiku Srpsku. Nastavićemo da starima, bolesnima i mnogima kojima je ponoć neophodna dokazujemo da nisu zaboravljeni, istakla je Tamara Kantar iz kompanije Mozzart.

U okviru društveno odgovorne akcije kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“, devet plemenitih kladilaca koji su bili uspješni u prognoziranju ishoda sportskih mečeva, za četiri mjeseca su 3.752,00 KM usmjerili humanitarnim organizacijama i ustanovama širom zemlje. Među njima su Udruženje „Mozaik prijateljstva“ Banja Luka, Udruženje „Kolijevka“ Gacko, humanitarnu organizaciju „Partner“ Banja Luka, Dom za starija lica „Zlatni lug“ Derventa, Dom za penzionere i stara lica Lukavica-Istočno Sarajevo, Gerontološki centar Banja Luka...© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица