Најпрестижнија награда за хотел на Криму под америчким санкцијама

Најпрестижнија награда за хотел на Криму под америчким санкцијама 04.12.2018 10:29 | Срна

Крим - Одмаралиште на Криму “Мрија рисорт и спа” /Mriya Resprt&Spa/, против којег су САД увеле санкције, освојило је престижно свјетско признање у сфери угоститељства и туризма “Ворлд травел авардс” /World Travel Awards/ у три категорије.

Кримски хотел побиједио је у категорији “Најбољи свјетски хотелски комплекс за одмор”, “Водеће свјетско одмаралиште са вилама де лукс класе” и “Водеће свјетско породично и одмаралиште за купање де лукс класе”, преносе медији.


То је први и једини комплекс у Русији који је свјетске награде освојио двије године заредом, истиче Служба за медије Министарства за одмаралишта и туризам Крима.

У новембру су САД увеле снакције овом хотелском комплексу, као и против још осам правних и три физичка лица.

Међутим, руководство хотела тврди да су санкције само подигле рејтинг хотелског комплекса у медијима.

Број публикација о хотелу нагло је повећан, што је утицало на повећање броја гостију.

Награда “Ворлд травел авардс” основана је 1993. године у Лондону.

Побједнике бирају професионални жири и корисници у неколико фаза на основу великог броја критеријума, међу којима су - квалитет услуга, задовољство гостију, развијеност инфраструктуре и безбједност.

Током 2018. године у трци за ову награду учествовало је више од 5.000 туристичких објеката из 199 земаља.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица