Амерички град плаћа 10.000 долара онима који доселе

Агенције
Амерички град плаћа 10.000 долара онима који доселе

Талса нуди 10.000 долара онима који су спремни да оду да раде у тај град у америчкој држави Оклахоми на период од годину дана.

Да бисте били разматрани за ову финансијску накнаду, морате бити старији од 18 година, да имате посао (који можете да обављате из било ког дијела свијета повезаног интернетом), бити спремни да се преселите у року од шест мјесеци и да вам буде дозвољен рад у САД.

Одабрани кандидати моћи ће да се преселе у новоуређене станове Tulsa Arts Districtate и да плаћају само 33 одсто од реалне цијене закупнине. Режије ће бити бесплатне прва три мјесеца.

За потребе посла, добићете бесплатно чланство у компанији "36 Degrees Northу", које вам осигурава мјесто за обављање посла, конференцијске дворане за састанке, Wи-Фи и друге пословне погодности.

Главни циљ програма је да привуче креативну и технолошки потковану радну снагу у Тулсу која жели да оживи предузетнички дух.

Одабрани кандидати ће одмах добити 2.500 долара за трошкове пресељења, а мјесечно ће им на рачун лијегати по 500 долара, по истеку годину дана биће им исплаћено преосталих 1.500 долара, пише "Пословни дневник".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана