Ријешена мистерија убистава у Њемачкој: Жртве су биле чланови секте, смрт им заштитни знак

Глас Српске
Ријешена мистерија убистава у Њемачкој: Жртве су биле чланови секте, смрт им заштитни знак

Торстен В. (53) који је са још три жене нађен мртав у пансиону у њемачком граду Пасау, припадао је групи од четворице мушкараца, који су у посљедњих неколико година изнамљивали простор у индустријској области града Хахенбурга, под својим именом или под именом регистрованог удружења.

То је била нека врста базе и најважнијег састајалишта чланова групе. Торстен је себе сматрао витезом којем су се жене обраћале са изразитом понизношћу.

Четири мушкарца и четири жене, чија су тијела нађена у Пасау и Витингену, чинили су “језгро” организације налик на секту, сазнаје њемачки Фокус. Они су организовали курсеве мачевања, тајландских борилачких вештина, али и излете на вашаре посвећене средњовековном животу.

Једну такву манифестацију посјетили су у Аустрији гдје су и купили самостреле, непосредно прије него што су отишли у хотел у  у ком су извршили самоубиство самострелом.

Смрт је играла важну улогу у њиховом животу. Носили су црну одјећу, а мртвачка глава је централни елемент амблема борилачког клуба. Пост на Фејсбуку открива да су клијенти клуба у Хахенбургу, поред мачевања, учили вјештину израде средњовековне одјеће.

Учитељ, који је предавао у школи, први је из групе од четири мушкарца који је извршио самоубиство. Било је то прије три године. Извор близак жртвама тврди да је тај случај повезан са новим смртним случајевима. Родитељи Карине У.(19) жртве из Витингена оптуживали су учитеља за сексуално злостављање њихове ћерке, а он их је оптужио за клевету.

У разријешењу овог мистериозног случаја могли би да помогну двојица чланова језгра организације који су још увијек живи. Један од њих се наводно прије годину дана повукао из групе.Да подсјетимо у суботу је у соби број 20, малог пансиона у Илцу код Пасауа собарица пронашла тијела  Торстена , Керстин Е. (33) и и Фарине Ц. који су били прободени стријелама из самострела.

Мушкарац и жена пронађени су на кревету и држали су се за рике, док је млађа жена у локви крви лежала на поду са стријелом забијеном у врат. Пронађене су и двије опроштајне поруке.  Полиција је касније у стану Фарине Ц. открила леш њене партнерке  Гертруде Ц (35) и тинејџерке Карине У. и које су се отровале пилулама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана