Реми Звијезде 09 на старту припрема

С. К.
Реми Звијезде 09 на старту припрема

Бијељина - Фудбалери Звијезде 09, новог члана Премијер лиге, одиграли су у Спортском центру у Старој Пазови прву контролну утакмицу. Ривал им је био новосадски Пролетер, нови члан Суперлиге Србије, а меч је завршен без побједника, 1:1.

Стратег Звијезде 09, Милан Ђуричић, дао је прилику готово свим играчима, а његов тим је био много бољи ривал у првом полувремену, док је наставак припао ривалу, тако да је неријешен исход и најреалнији.

- Играли смо са два тима по 45 минута. Прво полувреме смо доминирали, постигли један погодак, а могли смо дати и више. После, када су у игру ушли млађи играчи, мало смо пали. Али, нисам незадовољан, добро смо трчали, што је за мене у овом моменту најбитније, да проверимо колико смо успели са припремама. Далеко је то још од онога што желимо, али смо на добру путу - нагласио је Ђуричић.

Говорећи о играчком кадру, Ђуричић је подвукао да он још није заокружен.

- Нисмо још завршили са формирањем екипе за Премијер лигу. Морамо да доведемо још два играча за средину терена, те још једног одбрамбеног. Очекујем да ћемо у наредних десет дана бити комплетни - рекао је Ђуричић.

Звијезда 09 ће нову провјеру имати 30. јуна у Угљевику, против Тузла ситија, 4. јула у Старој Пазови ривал ће им бити један кинески лигаш, док ће три дана касније, у Угљевику, одмјерити снаге са Војводином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана