Haos u Kaliforniji, pucao po baru, 13 mrtvih VIDEO

Tanjug
Haos u Kaliforniji, pucao po baru, 13 mrtvih VIDEO

Los Anđeles - Najmanje 13 osoba, među kojima i zamjenik šerifa, ubijeno je u pucnjavi u jednom baru u Kaliforniji, saopštili su zvaničnici. Policija: Napadač mrtav.

Ranjeno je najmanje 10 osoba, a zvaničnici policije za sada nisu mogli da potvrde da li je neko od ranjenih preminuo. Navode i da je počinilac, za koga se isprva smatralo da je u bjekstvu, nađen mrtav u tom baru. Kako prenosi AP, okolnosti smrti napadača za sada nisu poznate.

Američki mediji navode da je napadač najprije bacao dimne bombe ispred kluba, u kom je bilo oko 200 ljudi. Takođe, saznalo se i da je najprije napao obezbeđenje i blagajnicu, a zatim je počeo da puca i na posetioce kluba, preneo je index.hr.

U kantri baru "Borderlajn" se, u trenutku pucnjave nalazilo na stotine ljudi, a pucnjava je trajala i kada je došla policija. Na sajtu tog bara za srijedu uveče je najavljeno studentsko veče i časovi kantri plesa.

Za sada nepoznati muškarac je sinoć u baru u mjestu Tauzend Ouks, oko 60 kilometara zapadno od Los Anđelesa i sa oko 130.000 stanovnika, prvo ispalio nekoliko hitaca, potom je bacio dimne bombe i onda nastavio da puca, prenosi AP.

Pozivajući se na policiju, "Los Anđeles tajms" navodi da je ispaljeno najmanje 30 metaka.

Svjedoci navode da su u baru većinom bili studenti, da je situacija bila haotična i da su ljudi počeli da iskaču kroz prozore. Vlasti su pozvale građane da izbjegavaju tu oblast.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana