Хаос у Калифорнији, пуцао по бару, 13 мртвих VIDEO

Tanjug
Хаос у Калифорнији, пуцао по бару, 13 мртвих VIDEO

Лос Анђелес - Најмање 13 особа, међу којима и замjеник шерифа, убијено је у пуцњави у једном бару у Калифорнији, саопштили су званичници. Полиција: Нападач мртав.

Рањено је најмање 10 особа, а званичници полиције за сада нису могли да потврде да ли је неко од рањених преминуо. Наводе и да је починилац, за кога се испрва сматрало да је у бjекству, нађен мртав у том бару. Како преноси АП, околности смрти нападача за сада нису познате.

Амерички медији наводе да је нападач најприје бацао димне бомбе испред клуба, у ком је било око 200 људи. Такође, сазнало се и да је најприје напао обезбеђење и благајницу, а затим је почео да пуца и на посетиоце клуба, пренео је index.hr.

У кантри бару "Бордерлајн" се, у тренутку пуцњаве налазило на стотине људи, а пуцњава је трајала и када је дошла полиција. На сајту тог бара за сриједу увече је најављено студентско вече и часови кантри плеса.

За сада непознати мушкарац је синоћ у бару у мјесту Таузенд Оукс, око 60 километара западно од Лос Анђелеса и са око 130.000 становника, прво испалио неколико хитаца, потом је бацио димне бомбе и онда наставио да пуца, преноси АП.

Позивајући се на полицију, "Лос Анђелес тајмс" наводи да је испаљено најмање 30 метака.

Свједоци наводе да су у бару већином били студенти, да је ситуација била хаотична и да су људи почели да искачу кроз прозоре. Власти су позвале грађане да избјегавају ту област.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана