Говедарица: Петровић више није члан СДС-а

Глас Српске
Говедарица: Петровић више није члан СДС-а

Бањалука - С обзиром на ставове, изнесене у јавности, а који нису у складу са званичном политиком Српске демократске странке, Обрен Петровић више није члан СДС-а због чега је данас избрисан из чланства Српске Демократске Странке, рекао је предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица.

Говедарица је позвао одговорне и поштене чланове и симпатизере СДС-а у Добоју да се што прије организују и сачувају странку од мешетара и трговаца.

“СДС у Добоју не смије да изгуби на тежини и треба да се врати оној политици и путу који је водио покојни Бранислав Гарић. Заједно ћемо пребродити и ове тешке дане тако што нећемо дозволити да нас неодговорни појединци јефтино продају и изручују онима који хоће да СДС нестане”, поручио је предсједник СДС-а.

Истакао је да ће се органи странке ускоро изјаснити о свим отвореним питањима и да ће СДС из овога изаћи заједно, чвршћи и јачи, без обзира на одлазак појединаца којима очито и није било мјесто у СДС-у.

“СДС, баш као и Република Српска, мора се очистити од корумпираних појединаца чији је једини интерес да што више гомилају лично богаство и то све под плаштом заштите Републике Српске и српског народа”, закључио је Говедарица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана