Govedarica: Gradski odbor Banjaluke će učiniti sve da napravi dobar izborni rezultat

Srna
Govedarica: Gradski odbor Banjaluke će učiniti sve da napravi dobar izborni rezultat

Banjaluka - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izrazio je očekivanje da će banjalučki Gradski odbor učiniti sve da napravi dobar izborni rezultat koji će se odraziti na pobjedu kandidata Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH.

On je izrazio zadovoljstvo otvaranjem kancelarije SDS-a na Laušu, ističući da je “ponosan na aktivnosti ljudi iz Gradskog odbora SDS-a Banjaluka koji pokazuju da žele da rade u interesu građana”.


Nakon svečanog otvaranja kancelarije Područnog odbora SDS-a u banjalučkom naselju Lauš, Govedarica je rekao novinarima da građani Srpske imaju pravo da mirnim okupljanjem izraze nezadovoljstvo, te pozvao Vladu da, kako kaže, smanji cijenu nafte i naftnih derivata u Srpskoj za 30 feninga po litru.

“Cijena nafte i naftnih derivata u Republici Srpskoj može i mora da bude manja za 30 feninga po litru, a ne za pet feninga kako to danas neki poručuju iz Vlade Republike Srpske”, tvrdi Govedarica.

Svečanom otvaranju prisustvovali su poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Davor Šešić, ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, predsjednik Gradske organizacije SDS-a Banjaluka Mladen Kajkut i odbornik u Skupštini grada Aleksandar Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana