Говедарица: Градски одбор Бањалуке ће учинити све да направи добар изборни резултат

Срна
Говедарица: Градски одбор Бањалуке ће учинити све да направи добар изборни резултат

Бањалука - Предсједник СДС-а Вукота Говедарица изразио је очекивање да ће бањалучки Градски одбор учинити све да направи добар изборни резултат који ће се одразити на побједу кандидата Савеза за промјене за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ.

Он је изразио задовољство отварањем канцеларије СДС-а на Лаушу, истичући да је “поносан на активности људи из Градског одбора СДС-а Бањалука који показују да желе да раде у интересу грађана”.


Након свечаног отварања канцеларије Подручног одбора СДС-а у бањалучком насељу Лауш, Говедарица је рекао новинарима да грађани Српске имају право да мирним окупљањем изразе незадовољство, те позвао Владу да, како каже, смањи цијену нафте и нафтних деривата у Српској за 30 фенинга по литру.

“Цијена нафте и нафтних деривата у Републици Српској може и мора да буде мања за 30 фенинга по литру, а не за пет фенинга како то данас неки поручују из Владе Републике Српске”, тврди Говедарица.

Свечаном отварању присуствовали су посланик у Народној скупштини Републике Српске Давор Шешић, министар безбједности БиХ Драган Мектић, предсједник Градске организације СДС-а Бањалука Младен Кајкут и одборник у Скупштини града Александар Петковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана