DNS: Formirana komisija za projekte, marketing i komunikacije

Srna
DNS: Formirana komisija za projekte, marketing i komunikacije

Banjaluka - Povjereništvo DNS-a za Banjaluku formiralo je posebnu komisiju koja će se baviti projektima, marketingom i komunikacijama u okviru banjalučke Gradske organizacije ove stranke, s ciljem primjene najnovijih trendova kada je riječ o digitalnim tehnologijama.

Komisija je formirana i radi korištenja modernih komunikacija u političkom životu, kao i postizanja ciljeva koji nisu dostupni klasičnom obliku aktivizma, saopšteno je iz DNS-a.

Predsjednik ove Komisije Aleksandar Mazalica naglasio je da Gradska organizacija nezaustavljivim koracima napreduje ka konsolidaciji svojih redova i uvođenju naprednih principa djelovanja.

“Okupili smo istaknute članove DNS-a koji su vrsni stručnjaci u oblastima modernih komunikacija, digitalnih tehnologija, marketinga i projektnog menadžmenta, jer shvatamo važnost tih zanimanja i vještina kada je riječ o komunikaciji sa građanima i političkom djelovanju uopšte”, rekao je Mazalica.

On je naveo da će DNS Banjaluka biti prva stranka u Republici Srpskoj sa komisijom čija je uloga da konstantno unosi dinamiku u stranačke procese, te da kreativnim i proaktivnim djelovanjem još više otvori stranku za građane Banjaluke.

U saopštenju se dodaje da je na sjednici naglašeno da će zvanične aktivnosti Komisije početi tokom narednih dana, te da su u planu projekti od velikog značaja za Gradsku organizaciju DNS-a Banjaluka.

“DNS Banjaluka odlučan je da postane jedna od najboljih gradskih organizacija u Republici Srpskoj, a tu namjeru planira da realizuje, prije svega, modernizacijom stranke, otvaranjem prostora za nove ljude, kao i primjenom naprednih metoda u političkom djelovanju po evropskim i svjetskim standardima”, navodi se u saopštenju. Jedan od najvažnijih koraka i preduslov za stvaranje takve organizacije, navode u DNS-u, je veća svijest o važnosti dinamične i proaktivne strukture stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana