ДНС: Формирана комисија за пројекте, маркетинг и комуникације

Срна
ДНС: Формирана комисија за пројекте, маркетинг и комуникације

Бањалука - Повјереништво ДНС-а за Бањалуку формирало је посебну комисију која ће се бавити пројектима, маркетингом и комуникацијама у оквиру бањалучке Градске организације ове странке, с циљем примјене најновијих трендова када је ријеч о дигиталним технологијама.

Комисија је формирана и ради кориштења модерних комуникација у политичком животу, као и постизања циљева који нису доступни класичном облику активизма, саопштено је из ДНС-а.

Предсједник ове Комисије Александар Мазалица нагласио је да Градска организација незаустављивим корацима напредује ка консолидацији својих редова и увођењу напредних принципа дјеловања.

“Окупили смо истакнуте чланове ДНС-а који су врсни стручњаци у областима модерних комуникација, дигиталних технологија, маркетинга и пројектног менаџмента, јер схватамо важност тих занимања и вјештина када је ријеч о комуникацији са грађанима и политичком дјеловању уопште”, рекао је Мазалица.

Он је навео да ће ДНС Бањалука бити прва странка у Републици Српској са комисијом чија је улога да константно уноси динамику у страначке процесе, те да креативним и проактивним дјеловањем још више отвори странку за грађане Бањалуке.

У саопштењу се додаје да је на сједници наглашено да ће званичне активности Комисије почети током наредних дана, те да су у плану пројекти од великог значаја за Градску организацију ДНС-а Бањалука.

“ДНС Бањалука одлучан је да постане једна од најбољих градских организација у Републици Српској, а ту намјеру планира да реализује, прије свега, модернизацијом странке, отварањем простора за нове људе, као и примјеном напредних метода у политичком дјеловању по европским и свјетским стандардима”, наводи се у саопштењу. Један од најважнијих корака и предуслов за стварање такве организације, наводе у ДНС-у, је већа свијест о важности динамичне и проактивне структуре странке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана