Чубриловић: Приводи се крају конституисање руководства странке

Срна
Чубриловић: Приводи се крају конституисање руководства странке

Источно Сарајево - Предсједник Демократског савеза /Демос/ Недељко Чубриловић изјавио је вечерас у Источном Сарајеву да се приводи крају конституисање локалних скупштина те странке, чиме се стварају услови за организовање регионалних одбора, а тиме и предсједништво странке.

“Тиме би било заокружено конституисање руководства странке”, рекао је Чубриловић, који је присуствовао оснивачкој скупштини општинских одбора Демоса Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа.

Чубриловић је констатовао да је у релативно кратком времену завршено конститусање Демоса истичући да је то резултат велике подршке грађана и чланова бивше политичке опције из које је настала ова странка.

Он је рекао да ће Демос у овим локалним заједницама остати на досадашњем курсу.

“Јесмо промијенили назив политичке опције, али нисмо промијенили ни своје размишљање ни начин рада. Наша основна водиља биће оно што народ осјећа и од нас очекује”, поручио је Чубриловић.

Предсједник новооснованог Општинског одбора Демоса Источно Ново Сарајево Александар Костовић истакао је да је ово нова странка, али да су у њој људи са завидним политичким и животним искуством.

Костовић је навео да Демос у Скупштини општине Источно Ново Сарајево има два одборника и да подржава коалиционог партнера СНСД на челу са начелником општине Љубишом Ћосићем.

Предсједник Општинског одбора Демоса Источна Илиџа Дарко Љубоје једини је одборник ове странке у локалној скупштини.

“Задржаћемо исту политику коју смо водили, а то је јачање локалне заједнице”, рекао је Љубоје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана