Бредли Купер купио кућу од 13 милиона долара

Глас Српске
Бредли Купер купио кућу од 13 милиона долара

Након великог успјеха у филму "Звијезда је рођена" амерички глумац Бредли Купер одлучио је да почасти своју породицу кућом вриједном 13 милиона долара.

Кућа је смјештена у Вест Вилиџу у Њујорку, а на 370 метара квадратних налази се шест спаваћих соба, четири купатила и мултимедијска соба, односно мали приватни биоскоп.

Велики дневни боравак с камином има поглед на двориште у којем се налазе дрво брескве, велики роштиљ и столови за стони тенис.

Купер је до сада глумио у десетинама филмова, а посебно су га популаризовали "Мамурлук", "Амерички снајпериста", "Америчка превара" и "Савршена формула".

Посљедњи филм "Звијезда је рођена" донио му је неочекивани успјех. Наиме, пјесма у дуету с Леди Гагом нашла се на 28. мјесту "Билбордове" музичке листе.

Ради се о правом ауторском дјелу Бредлија Купера. Он је овај филм написао, режирао те у њему глуми и пјева. Филм је направљен према класичној причи из 1937. године о трагичној љубави између искусног музичара на заласку каријере и младе пјевачице у успону.

Филм је попраћен фантастичном оригиналном музиком коју је писао сам Купер, а све пјесме у филму снимане су уживо.

- Пристала је да глуми у мом филму под једним условом. Рекла ми је да мрзи сцене у којима се види да глумци пјевају на плејбек и рекла да ће од мене створити пјевача ако ја од ње направим глумицу - рекао је Купер који је пјевање вјежбао наредних 18 мјесеци.

Глумац је од 2015. у вези с руским моделом Ирином Шајк, с којом има кћерку Лију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана